Nuoren naisen valtakunta


Perhe, jota autoin sisustamaan terassiaan tässä kesällä, kutsui meidät grillipippaloihin  - tulihan testattua terassi ja hyvin toimi!

Ensin laitoimme valmiiksi teinityttären huoneen industrial/loft - henkeen. Hänellä oli vahvat, omat mielipiteensä, joita kunnioitimme ja toimimme niiden ehdoin yhdessä perheen äidin kanssa. Tila muuttui valtavasti -lastenhuoneesta teinitytön omaksi,  ja täysin omannäköisekseen valtakunnaksi.

Valokirjain, kalkkimaalit, putkista tehty vaaterekki, eurolavoista rakennettu sänky, kehystetyt julisteet ja samanhenkiset tekstiilit. Pyysin etukäteen teettämään kuvia kavereista ja tilanteista, joista voisi luoda kuvakollaasin huoneeseen. Sen askartelin vaatelipaston kylkeen. Vaatelipasto on vanha myymäläkaluste, jonka siirsimme tilaan toisesta huoneesta. Sille ei ole oikein löytynyt omaa paikkaa, nyt löytyi!

Täältä löydät viime kesänä sisustetun osion samasta talosta.

Keskityn viimeisiin vauvojen odotusviikkoihin. Lotta & Lili on äitiyslomalla ja palaan sisustustöihin sitten, kun aikaa ja tarmoa on. Minut tavoittaa sähköpostitse, ja sitä saa kyllä mielihyvin laittaa.

2 comments

 1. Kiva huone, toimisi varmaan pojallekin. Mistä tuo pihan purjekangas on hommattu? T.liisa t.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, purjekangas on K-raudasta. Metsästettiin monesta paikkaa ja sieltä löytyi harmaa.
   :)

   Delete