Omenasato kypsyy


Omenateemalla syysiltapäivään draivia! Meillä kävi tänään vieraita. Toimittaja IS-lifestylestä kuvaajan kanssa. Lupauduin blogijuttuun mukaan jo aikoja sitten ... mutta olen joutunut siirtämään ja siirtämään asiaa tietyistä syistä. Ensin remontti, sitten kesälomat, sitten muuten vain vauvat ja olotila pisti miettimään. 

No, kerron lisää tuota pikaa. Nyt menen syömään viimeiset omenapiirakan palaset pois. Ai niin ja mitä makeita juomia, hilloja ja juustoja sain työkavereiltani muutama viikko sitten. Niitä piti myös hieman maistella hunajaleivän ja tuoreen rieskan kanssa. Terkkuja sinne - teille ihastuttavat työpaikan naiset! Ja ilman erästä teistä eipä minulla olisi näitä PALJON kadehdittuja sinivalkoposliini - maisema - astioitakaan ... 

:) aamuharmituksesta kehkeytyikin ihan siedettävä, jopa tosi kiva päivä! Sitä samaa kaikille teillekin.

2 comments

  1. Eteerisen ihastuttavat kuvat kerrassaan!
    Syksyistä fiilistä...villahuopaan kääriytyneenä voisin maistella tuota omenaherkkua kyllä!
    Nautitaan elämästä!

    ReplyDelete
  2. Moi Susanna, oi oi! Villahuopaan pitääkin kääriytyä, se on sitä juurikin - elämästä nauttimista. Syksy on toisaalta niin haikea mutta niin kaunis. Tänään täytyy jälleen hakea lisää kynttilöitä - syksyllä poltan massoittain kynttilöitä. Niin kaunista ja tunnelmallista!

    ReplyDelete