Tarjoa grilliherkkujen kanssa ...
Saturday, August 9, 2014
Grillatun ruuan kanssa käy ihanasti kasvishöystös, jonka valmistan uunissa. Uusia perunoita, kotimaista porkkanaa, kesäkurpitsaa, tuoreita punasipuleita. Lopuksi sekaan mustia kivettömiä oliiveja ja papuja. Mausteet mukaan; rosmariinia, reilusti oliiviöljyä, suolaa. Ei se muuta tarvitse! Joskus heitän sekaan lopuksi myös aurinkokuivattuja tomaatteja, mutta nyt unohdin.
Kesä on sitä, että eteinen on täynnä hiekkaa, släbäreitä, palloja, sulkkismailoja, uimarenkaita, bikineitä, pyyhkeitä, rantakasseja, aurinkohattuja ... olen jatkanut pesänrakennusviettiäni ja sortteerannut tavaraa. On sitä tässä huushollissa vaan paljon.
Tänään blogini lukija kävi hakemassa pinon sisustuslehtiä ja kiikutin lastenvaatteita tutun perheen oven taakse, kun vastaavasti saimme heiltä (toiselle vauvalle) uutta vastaavan auton turvakaukalon.
Tuntuu ihanalta kun voi vielä syödä ulkona, grillailla ja nauttia ulkoilmaolohuoneesta. Ja se vasta on kivaa, kun saa tavaraa kiertoon!
loading..
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Makoisan näköinen, herkullisen värinen.
ReplyDeleteKasvikset kesällä on niin hyviä! Jälkkäreillä voi sitten korjata tuon keveyden ;))))
DeleteMmmmm.... :)
ReplyDeleteNiinpä :)
DeleteOi, tämä on sitä ihanaa jota olen saanut maistaa :) MUMS
ReplyDelete:) Nami!
Deletethank you for this recipe. I'm doing tonight with garden vegetables.
ReplyDeleteYes Laurence, You should. Garden vegetables <3
DeleteTuohan oli kokeilemisen arvoinen resepti! Ja just tuotahan se kesä on...
ReplyDeleteJep, nam nam! Kun tekee kasviksia uunissa perunat on ne, jotka tarvitsee eniten aikaa. Perunat ensin jotain 25min 200 asteessa ja sitten lisää. Porkkanat mukaan ja kesäkurpitsat vasta viimeiseksi.
DeleteAi että olivat hyviä, nam! Kiitos reseptistä. Linkitin sen blogiini.
ReplyDelete