Sunday, August 31, 2014

Ystäviä odotellessa
Rakastan kattaa ja laittaa illallista ystäville - teemme tätä vuorotellen muutaman ystäväperheen kanssa. Ja todellakin rakastan myös sitä, kun saa istua valmiiseen, kauniisti katettuun pöytään - jonkun toisen kotona! No näin aloitin, lopputuloksesta ei ole kuvia, koska vieraat ja lapset tupsahtivat paikalle ja meno oli sitten sen mukaista. Hulinaa.

Skagenia ja ruissipsejä, tuoretta maalaisleipää, grillattua kalaa, perunoita, suuri kupillinen erilaista juustoista koottua salaattia ... iloisia lapsia ja aikuisia. Oli mukava ilta eilen. Lotan kummiperhe syömässä.

Kööpenhaminasta hankittu Bungalowin pöytäliina on suosikkini jo vuosien, vuosien takaa - minulla on niitä kolme tai neljä erilaista, mutta palaan aina tähän väriin ja kuosiin. Köpiksessä on Bungalowin pienen pieni liike hieman keskustasta syrjässä. Siellä on pulleita poistokoreja, ja muistaakseni olen tämän just sieltä edullisesti hankkinut.

Tänään on elokuun viimeinen päivä. Nyt se kesä sitten meni. Täytyykin käydä pyörähtämässä pihassa ja katsomassa mitä kaikkea syysjuttua pitää hankkia puutarhaan.

14 comments:

 1. Taisi olla meidän yhteiseltä reissultamme hankittu liina (Onpas siitäkin reissusta jo aikaa!!!) :) Tuo on kyllä kaunis ♥ Ja voi apua, kohtahan teitä on siellä jo kuusi (+hauveli)! Aika menee niin nopsaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Niin on! Joo, ei taida päästä hetkeen Kööpenhaminaan, meikäläinen :D On sen verran menokuluja sitten kuuden lapsen ja hauvelin kans ja muun elon, että taitaa olla reissut reissattu meidän perheessä :o) Mutta minkäs sille mahtaa. Elämä on nyt tämmöstä kotoilua :)

   Delete
  2. Kuuden lapsen, kun kuuden hengen perheessä olipa tarkoitukseni kirjoittaa. Mutta näpit taas liian nopeet julkasemaan.

   Delete
 2. Ompa kaunista! Jaksat vielä puuhailla masun kanssa illallisia ystäville, wau! Hei ja vilauta vähän meille sitä sun masua :) Rentoa sunnuntai päivää. Juuri kuokin kukkapenkkejä vähän siistimpään kuntoon. Kukkasipulejakin pitäisi hankkia kevään iloksi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Onneksi oli tuo mies pääkokkina eilen, keskityin itse pienempiin juttuihin. Joo, en vilauta :D Et ole eka joka pyytää, mutta mä en koskaan koe olevani jotenkin hehkeä raskaana (että esittelisi) saati nyt, kun on kaksosraskaus. Ja muutenkin, aika nihkeesti laitan omakuvia tänne, koska en tunne sitä mun jutuksi. Mutta voit aina kuvitella ;) vko 36 alkaa ja kaksosraskaus. Jos mulla on pituutta 158 niin voin olla aikamoinen pieni pallero.

   Huomasin puutarhamyymälässä sipuleiden tulleen. Saa olla mies joka ne kaivaa maahan tänä syksynä ;) Pitäs vaan miettiä mitä ottaisi ... hmmm.... Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

   Delete
 3. Nayttaapa kauniilta. Mulla oli eilen kanssa ystavia syomassa. Oli tosi kiva laittaa. mutta enhan minakaan mitaan kuvia saanut aikaiseksi. Muutama instagram kuva ruoanlaiton ohessa mutta ei katetusta poydasta tai muustakaan. Pitais hiukkasen priorisoida. ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Harmittaa, kun en kuvia sitten saanutkaan, vaikka oli tarkoitus ja laittaa reseptejä kans. Mutta näillä mennään :)

   Delete
 4. Tuo pöytäliina on kyllä kaunis, samoin koko kattaus.

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa mahtavalta illanviettotavalta ja kattaus kutsuu jopa tänne ruudun toisella puolella istujaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieman on tyhjää tarjottavien osalta ;D mutta kiitti! :))))) HItsi kun ois ehtinyt ottaa kunnon kuvat + tietty pimeäkin tuli niin äkkiä ... se on syksy nyt.

   Delete
 6. Nuo yhteiset illalliset ystävien kanssa ovat kyllä parasta. Tosin meidän parhaat ystävät erosivat ja illallisen vietot jäivät. Siskon perheen kanssa eletään edelleen ruuhkavuosia eikä ole paljon ehditty yhdessä aikaa viettää, mutta toivon senkin ajan vielä tulevan. Kauniita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin ... kirjoitin jo vastauksen sinulle, mutta se katosi. Niinhän se menee, elämä yllättää ja ruuhkavuodet on selätettävä. Kyllä sekin aika vielä koittaa! Kiitos Sari.

   Delete
 7. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete