Kirjavinkkejä


Ihania kirjoja ja pieni drinkkivinkki viikonlopulle. Tomi Björckin Huippukokin kotiruokaa houkuttelee herkullisine kuvineen kokkailemaan mm. miehen bravuuria karamellisoitua possua. Pakko kokeilla kotona pimenevissä syysilloissa!

Drank Juomaehdotuksia! Alkudrinkki johon tulee (yhdelle) 2cl Vana Tallin - likööriä ja kylmää kuoharia, koristeeksi karhunvatukoita (marjat imevät liköörin maun ja ovat muutoinkin "täydellinen loppu kauniille juomalle").
Meillä on kaapissa ainakin kaksi avaamatonta Vana Tallin - pulloa, saatuna lahjaksi joskus. Joten, tämän alkudrinkin ajattelinkin tarjota jos joku poikkeaa syömään ... (ja jee, saisin juomat käytettyä näihin drinksuihin!)

K niin kuin Koti ja H niin kuin Huvila saivat pienen siskon. Kirjasarja huipentui keväällä ihastuttavaan P niin kuin Puutarha opukseen. Kirja on hauskan helppolukuinen kauniine kuvineen.

Kirjoja myyvät kirjakaupat ympäri maan sekä mm. Moko Market. Cozy Publishing.

Kiitoksia ihana Ulla-Maija, joka piipahti meillä kuvaamassa taannoin ja kantoi minulle nämä kirjaset. Olet paras tyyppi!

Kriikunat oman pihan puusta, Lotan ja naapurin Niilon keräämiä minulle. Nam!

7 comments

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Ihastuin kirpparilta löytyneeseen H niin kuin Huvila -kirjaan suuresti, joten pitääkin hankkia sen iso- ja pikkusiskot seuraavaksi! :)

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. Ihan mieletön kirja tuo P niin kuin puutarha!
  Kannen kuva on mahtava!

  ReplyDelete