Vilppu 3v.


Vilppu täytti kolme ja sitä juhlistettiin nakkikakulla ja koirakavereilla. Huom. koko kakkua ei annettu kerralla eikä eläimiä vahingoitettu kuvauksessa. Synttärihattukin oli vain sekunnin päässä ja sankari sai palkinnoksi kinkkua.

Vilppu on antanut niin paljon iloa perheeseemme. Ja myös liikunnan riemua. Varsinkin aviomiehelleni nyt, kun en itse pääse todellakaan edes kävelemään kahtakymmentä metriä pidemmälle. Kuinka kaipaankaan juoksulenkkejä koiran kanssa syksyisessä metsässä!

Yhä siis yhdessä koossa täällä kotona. Ensi viikolla viimeistään saan vauvat syliini. Siihen saakka pitäisi odottaa.

* Our dog turned three years! It was celebrated among friends. What a cake! 

31 comments

 1. Replies
  1. ja voimia sinulle viimeisiin hetkiin <3 :)

   Delete
  2. Kiitos :) Koirat on aika jees vaikka karvalähtöaika onkin sitten asia erikseen ... ;D

   Delete
 2. Onnea Vilppu filmaattinen, ajatella, että ensi vuonna kakussa on jo neljä nakkia! Näyttäisi olevan hauskat synttärit.

  ReplyDelete
 3. Voi miten suloinen synttärisankari! <3

  ReplyDelete
 4. Hauska kakku :D! Ja muistan tuon tuskan, kun ei päässyt liikkumaan, kaipasin myös juuri palavasti lenkkejä koirien kanssa. Koeta jaksaa ja hurjasti onnea koitokseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kakku ja kaikki! ;D
   Tekisin mitä vaan jos pääsisin juoksemaan metsään koiran kanssa! Plääh!

   Delete
 5. Ihanat koirasynttarit! :) Onnea Vilpulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Kerrotaan! :) Ja me ihmisetkin saimme herkutella omenapiirakalla (kuinkahan monta olen jo leiponut tälle syksylle, kohta pursuaa korvista ulos :D) ja pannukakulla & jätskillä!

   Delete
 6. Onnittelut Vilpulle meidän Ekalta ( 3v 5 kk)! Kaksi vuotta en olisi voinut ajatellakaan koiraa ja nyt en osaa ajatella elämää ilman sitä. Nuo syksyiset metsälenkit on kyllä parhaita, mutta ei siellä tuplavaunuilla kyllä mahdu liikkumaan.
  Hyvin ovat vauvat masukodissaan viihtyneet. Meidän pojat syntyivät lääkärin mukaan rv 35 +3, mutta se oli kyllä todellisuudessa 37 + 3. Mä olin paikalla kun pojat tehtiin, mutta lääkäri ei! Ja nyt ne täytti jo 19 v!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Koirasta on niin paljon iloa vaikka joskus kröhm tuntuu, ettei muuta tee kun valtaa sohvaa, karvastaa kaiken ja on koko ajan tiellä ;D Mutta ilman en osaisi enää olla. Jos ei lähtisi niin paljon tuota valkoista pikku karvaa hänestä, ottaisin toisenkin russelin :o)

   Metsälenkillä ei joo tupliksilla mahdu menemään. Mutta jos sitten saisi sitä omaakin aikaa jossain vaiheessa niin pääsisi tuulettumaan ihan yksi kaksin koiran kanssa.

   Mulle tulee ens torstaina vkot 38+5 siis milloin tuo ulkoistaminen sitten tulee tapahtumaan :O) Että aika kauan nämä on pysyneet mulla masussa! Ei ois uskonut! Mä laittelen tänne sitten heti infoa kun päästään jossain vaiheessa kotiin ja arkeen kiinni. Kaikenlaista voi vielä tapahtua.
   ;D

   Delete
 7. Onnittelut suloiselle sankarille, söpö hattu :)

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Käyn kuiskaamassa hänen korvaansa onnittelusi :o)

   Delete
 9. Replies
  1. Ihana kuulla :) Näiden palautteiden vuoksi jaksaa taas bloggailla <3

   Delete
 10. Onnea Vilpulle! Aika kiva syntymäpäivä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin, aika kiva! Luulen, että koirat nauttivat. Meillä on niin ihana tuo piha kun on aidattu, niin sinne vaan juoksentelemaan.

   Delete
 11. Ihana koira! Miten teillä muuten hoidetaan koiran ulkoilutukset? Lähinnä mietin, osallistuuko lapset siihen hommaan vaan jääkö vastuu aikuisten harteille?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, minä itse lähinnä ulkoilutin koiran aina , siis silloin vielä kun pystyin pitkiä lenkkejä sen kanssa tekemään. Koska harrastan juoksemista ja tykkään hölkkäillä tuolla pitkin poikin metsiä tai sitten vaan ihan kävellä. Nyt kun olen viimesillään raskaana mies on hoitanut lenkityksen.

   Lotta on vielä hieman liian pieni viemään Vilppua lenkille, pienessä koirassa virtaa sen verran, että jos oravan tai kanin perään lähtisi, pääsisi hihna irtoamaan pienen tytön kädestä.

   Verneri hoiti ulkoilutuksen tullessaan koulusta kotiin. Ja kun erikseen pyytää. Nyt on hieman lipsunut tosissaan miehen vastuulle. Poika ei nyt mitenkään hingu koiraa ulos viemään ... mutta tosiaan, jos ollaan jossain koko päivä ja hän kotona, kyllä sitten vie tietty ja ruokkii.

   :)

   Delete
 12. Onnea suloiselle Vilpulle :) Minnie lähettää myös hännänheilutuksen russelikamulleen....

  ReplyDelete
 13. Voi herttileijaa mitkä koiruusbileet!! Hurmaavat kerrassaan!
  Tuo tötteröhattu on ihan pop!
  Ihastuttavia syysiltoja sinne vaan täältä etelän auringon alta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Samaa toivottelen sinne, ihastuttavia syysiltoja!

   Delete
 14. Onnea Vilpulle! Itsellänikin on lyhytkarvainen koira ja karvanlähtöaikaa vähän helpottaa, jos jaksa harjailla turkkia furminaattorilla ja jossain vaiheessa pestä koira siten että oikein hieroo ja vanuttaa turkkia kosteana ja pyhkii nihkeillä käsillä turkkia, se irrottaa hyvin karvaa, joka on sitten kaikki pois muualta kämpästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, kiitos vinkeistä! :) Karvaongelma on kyllä grrrrrr... sanonko mistä! Koirankarvat valtaa. Tosi hyviä vinkkejä, kiitti!

   Delete