Hoplaa! Shoppailua Punavuoren Peikossa!























Tänään meillä oli Lotan kanssa tyttöjen shoppailuaamu kaupungissa. Jee! Reissun tarkoituksena oli hankkia mm. ristiäisiin jotain kivaa vaatetta. Suuntasimme trendikkäästi Punavuoreen, ja siellä lastenvaateliike Punavuoren Peikkoon. Puoti on ollut oma lempparini jo kauan. Ja siksi tartuinkin tilaisuuteen kun sieltä kyseltiin, tulisinko piipahtamaan blogiyhteistyön merkeissä. Lämmin teemuki kädessä olikin supermukavaa jutella ja miettiä mitä kaikkea kivaa voisimme keksiä yhdessä blogini ja teidän lukijoiden iloksi.

No, en kyllä malttanut tosissaan tyhjin käsin lähteä kotiin. 
Nyt mukaan tarttui pikkuisille Joha:n niin söpöjä villapöksyjä ja -myssyjä. Ja Bangbang Copenhagenia Lotalle (ihan huiput ja niin  "Lotannäköiset ja -oloiset" raitaleggarit ja päälle paita, jossa kaunis rimpsukaulus). 
Liikkeessä myös minulle uutena tuttavuutena kotimainen Mainio. Ihanat pienen pienet luomupuuvillaiset punavalkoiset Silmu-pöksyt vauvoille. Ja paljon paljon muuta katseltavaa ja hypisteltävää ostosten ohessa.

Pitkästä aikaa pääsin kaupungille ja olihan se niin kivaa! Piipahdettiin viereiseen Cafe Fleuristeen pullakahville ja kaakaolle reissun lopuksi. Suosittelen, aivan super tunnelmallinen kahvila. Kun ois Ranskassa konsanaan ollut! 

Punavuoren Peikkoon kannattaa muuten poiketa maanantaina alkavan ALE: nkin vuoksi! Pengoin hieman etukäteen alekoreja ja ihania juttuja pullollaan. Pitää mennä uudestaan. Ja jotakin toppaakin oli jo hyvässä alennuksessa. Tsekatkaa nettikauppa!

ps. täytyy laittaa vauvoista kuvia, kunhan saan kuvattua kunnolla, ihanat villamyssyt päässä.

20 comments

  1. Onpa hienot nuo leggarit!
    Ja upean näköinen kauppa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, niin on ! Kannattaa käydä, jos joskus kulmille eksyy :) Leggarit on kyllä ihanat. Pitihän ne heti illalla kotona testata päälle ;)

      Delete
  2. Miksi tytön tukka on aina sotkuisesti auki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mä yritän aina laittaa kampauksia, mutta Lotta aina ottaa pinnit ja pampulat pois. Ponkkari tai letti, aina ne nirhitään auki jos laitan :/
      Täytyy koittaa vaan ahkerasti letittää :) olis siistimmän näköinen.

      Delete
    2. No huh huh mikä nettietiketti taas. Ehkä kommentoija voisi miettiä enemmänkin mikä tarve hänellä on kontrolloida vieraan lapsen tukan olomuotoa. Täydellinen tyttö täydellisessä tukassaan!
      -L

      Delete
  3. Suloisia juttuja tuolla, joskus oon käynyt ihastelemassa! Kiva kun isosisko pääsi äidin kanssa shoppailemaan ja herkuttelemaan- ihanat pullakahvit! Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä, oli tärkeää, että pääsimme kahdestaan. Eilen illalla tuli itkukin, kun vauvat saa kaiken huomion :( Pahalta se tuntui äidistäkin, mutta tämä aamu pelasti mielen :) + kaverin kanssa leikkitreffit loppupäiväksi. Lotta oli iloinen.

      Delete
  4. Ihania vaatteita. :) anonyymin kommenttiin pakko sanoa sen verran et Miks lasten hiukset pitäs olla aina nätisti letillä jne? Lapset on lapsia .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, niin on! Mä en ole pitkään aikaan käynyt missään shoppailemassa, siksi oli ihanaa kerrankin päästä. Oon niin jumissa kotona, että harvemmin tulee käytyä. Nettikaupat on pelastus! :D

      Niinhän se on, kaikki erilaisia. Tunnustan, että kotona kyllä keskustellaan hiusten harjaamisesta ja laittamisesta joka aamu ;) ;) Mutta vaikeaa se letittäminen on, kun toinen ei vaan niitä pidä mielellään. Paitsi, eskaritädin laittamat hienot ranskanletit - mutta niitä ei tämä äiti osaa tehdä ja harjoituskappale ei anna harjoitella kuontalollaan ;D

      Delete
  5. Sinulla on ollut hyvä shoppailukaveri. Tuo lakki Lotalla on tosi kaunis, oliko vain kuvaus vai saiko hän sellaisen? Ja hiusasiaan pitää kyllä itsekin ottaa sen verran kantaa, että monesti lapset eivät halua hiuksiaan kiinni, koska ne letit ja ponnarit kiristävät. Lapset ovat hurmaavia ihan omillaan, kuten Lottakin. Ymmärrän kyllä hyvin Lottaa, että itku tulee välillä vauvojen huomion saannista. Meillä esikoinen muistaa vieläkin, kuinka hänen on aina käsketty odottaa......ei voi kaksosten isommat sisarukset osaansa valita, joten yritetään vain helpottaa sitä välillä. Voimia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Sari! Niin ihanaa kun jaksat kommentoida tänne ahkerasti. Vertaistuki on niin tärkeää mulle nyt! Halaus sinulle!

      Kokeiltiin lakkia. Olisin halunnut sen hankkia Lotalle, mutta hän valitsi sitten leggarit ja paidan :) Hattuja saa kyllä tilattua ja ostettua tuolta puodista :)

      Delete
  6. Voi miten iloiselta shoppailijalta Lotta näyttää kuvissa :) Ihanan näköinen kauppa tuo Punavuoren Peikko ja ihan työpaikkani nurkilla. Menen siitä usein ohi ja ihailen ikkunan takaa sisälle! Kiva kun saitte kahdenkeskistä aikaa Lotan kanssa - se on tärkeää tällaiselle pikkuneidille <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meidän on pakko mennä sitten lounaalle tuonne Fleuristeen, joku pvä :) Nyt kun sinäkin olet keskustassa töissä :) Ilman vauvoja ;D

      Delete
  7. Minäkin yritän välillä antaa aikaani meidän 4-vee neidille, kun vauva vie minusta niin paljon. Ymmärrän siis Lottaa. Meilläkin muuten joka aamu laitetaan saparot tai letit (ja oon ostanut ihania pinnejä, pantoja ja pompuleita), usein silti tyttö tulee takkupeikkona hiukset hulmuten iltapäivällä pk:sta :)
    Voimia sulle äidin tärkeään työhön! Oot ihana äiti lapsillesi <3

    ReplyDelete
  8. Mitä on noi ihanuudet neljänneks alimmassa kuvassa?? Onko ne vauvojen makuupusseja vai jotain muuta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on peitteitä , semmosia vauvojen torkkupeittoja mielestäni. Makeita! Voi käyttää vaunuissa ja rattaissa.

      Delete
  9. Ihana kauppa, tykkään tosi paljon. Ja mitkä tatuoinnit :D

    ReplyDelete
  10. What a beautiful day! Lotta will never forget...

    ReplyDelete