Yhtä juhlaa!Viimeisiä miehen isyys"vapaapäiviä" viedään. Tein täsmäiskun kaupunkiin - yksin.
Hain synttärijuttuja viikonlopuksi Lotalle. Hauskat pussit kavereita varten ostin Tigeristä ja täytin ne tarroilla, saippukuplilla, ilmapallolla, karkilla ja tatskoilla.

Lotta on pian lähdössä ystävänsä synttäreille Hoploppiin ja paketoin lahjan valmiiksi. 

Kaverit on käyneet ihastuttamassa vauvoja lahjoilla pitkin viikkoa (ja myös minua - Chanel!).
Eilen piti muutama kamutapaaminen perua, kun vauvat känisi vuorotellen sylissä koko edellisen päivän ja olin siitä aivan puhki.

Aamulla on silti niin ihana kattaa aamupalaa kauniisti ja sytyttää kynttilöitä palamaan. Arjen pientä luksusta. Sitä pitää olla. Saa unihiekat pois silmäluomien alta.

6 comments

 1. Ihania kuvia. Lotta oli varmaan innoissaan! :) Arjen pieni luksus on just luksusta. Sitä pitää olla. Halit! <3

  ReplyDelete
 2. Todellakin arjen pienet hetken on luksusta :).Ihana, kun ystäviä jotka muistavat myös äitiäkin ;)!

  ReplyDelete
 3. Arjen luksus kuulostaa hyvältä, kauniita kuvia. Hauskat nuo pikkupussit.

  ReplyDelete
 4. Voi että, mie tykkään siun blogista :) Ihania juttuja ja kuvia! Tosi kivat pussukat Lotan juhliin ja nuo kutsukortit alempana , niin hauskat!! Kaverisynttärilahja kuvakin on kaikinpuolin ihana :) Ja sitten tuo aamiainen *huokaus* arjen luxus , siitä tykkään!! Sanoisin että nauti elämästä, mutta niinhän sie selvästi teetkin.. Hyvää syksyä toivotelee Reetta

  ReplyDelete
 5. Tuon täsmäiskun olit kyllä ansainnut ja ihania juttuja oli synttäreille hankkinut. Sitä käninää se tahtoo noilla pienillä ihmisillä olla. Ja kun niitä on kaksi niin sitähän riittää. Syliä tarvitaan koko ajan. Ja kun siellä ei ole vauvat, on perheen muillakin lapsilla sylin tarvetta. Vaikka isompia jo ovatkin. Paljon heilläkin on äidille kerrottavaa ja hellyyden tarvetta. Oikein mukavaa viikonloppua synttäreiden merkeissä.

  ReplyDelete
 6. Ihanaa arjen luksusta, sitä tarvitaan todellakin!
  Rentoa menoa babyjen kanssa! xoxo

  ReplyDelete