Leppostelua kuusen katveessa















Välipäivät ovat täällä! Pyjamat narikkaan ja nokka ulos. 
Joulu oli hulinaa, enkä ennättänyt tänne teille toivottelemaan ja se harmitti. Kaljukaksikko pitää minut kiireisenä. Kaksosarki on haastavaa ja väsyttävää, unet jäävät muutamaan tuntiin yössä. Yritin rauhoittua vauva sylissä, joulukuusen valoja katsellen aaton aamuyöstä. Ja saimme ihania vieraita pitkin pyhiä ja sekin piristi.

Tutulla tavalla meillä on yläkerrassa lasten kuusi, jonka koristeluun en puutu ollenkaan. Nyt autoin kertomalla kuitenkin, että painavat koristeet kannattaa sijoittaa yläoksille.

Miehen piti tuoda pieni kuusi alakertaan, mutta tänä vuonna kuusi olikin sitten todellakin pieni.

Joulun ehkä ihanin juttu on se, että meillä on lunta! Paljon lunta! Pakkasrajan pitäisikin kuitenkin maltilla siinä, että vauvat pääsisivät aina ulos päiväunille. Sillä siellä ne nukkuvat parhaiten ja pisimpään  ja saamme levähtää ja antaa aikaa muille lapsille.

Nuo Ebben kokopuvut ovat tosi ihanat! Joulupukin tonttu toi muutakin ihanaa joululahjaa kuusen alle, kuten esimerkiksi monen monta palapeliä, joita olemmekin ahkerasti koonneet Lotan kanssa. Muutama olisi vielä rakentamatta!

33 comments

  1. Ihana kaljukaksikko! Toivottavasti äiteekin saa lepoa joskus, uskon että haastetta riittää unirytmien jne kanssa.
    Välipäiviä vietetään täälläkin rötväillen, oikeastaan vasta nyt tuntuu itsestä siltä että saa rauhoittua jouluun...parempi myöhään kuin ei milloinkaan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täälläkin vasta Tapanina tuntui, että nyt alkaa rauhoittua. Päivä kerrallaan vauvojen kanssa ...

      Delete
  2. Olen täysin samaa mieltä, että lumi oli paras joululahja :)
    Ihania kuvia ja söpöt minityypit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt se lumi ainakin täällä suli pois. Aivan kaamea sadekeli, just tulin kärrylenkiltä ja en kyllä enää pistä nokkaani ulos :) !

      Delete
  3. Teillä kyllä on aina niin ihanan tunnelmallista ja kaunista :) Ja uskomatonta, että teillä on ihan samanlainen vanha vihreä kuusenjalka kuin meillä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuusenjalka on ostettu Huutonetistä :o) Etsiskelin sieltä pari vuotta sitten vanhaa kuusenjalkaa ja löysin. Sattumaa oli myös se, että kuusenjalka oli myyjän lapsuudenkodista Hgin Käpylästä ? Jossa mekin asuimme :o)))

      Delete
  4. Aivan ihania kuvia ja kaunis kuusi. Ja mitkä vaunut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaunut on ehtaa vintagea :o) Kauniit kun mitkä. Ihanat sisävaunut, ulkoilen toisilla.

      Delete
  5. Teidän talon tunnelma on ihana, niin jouluna kuin muulloinkin ♥ Täälläkin nautitaan leppoisista päivistä, tänään meinaan vähän näyttää imuria kuusen neulasille ja villakoirille. Ehkä ihan hyvä homma yksi arkipäivä tässä välissä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Mäkin taidan tänään imuroida neulasia. Meillä kuuset jo varisee, ja Loppiainen on se, jolloin ne kannetaan ulos. Vielä muutama päivä. Tykkään kyllä kun kuuset on Loppiaiseen saakka.

      Delete
  6. Tunnelmallista ja suloista;) Jaksamista äidille valvomisten kanssa;)

    ReplyDelete
  7. Jaksamista vauvojen hoitoon!söpöt puvut pikkuisilla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Puvut on Punavuoren Peikosta. Ihana kauppa! <3

      Delete
  8. Voi eikä kuinka teillä taas on ollut niin ihanan tunnelmallista, kuten yleensäkin. Nyt löysin toisen mitä haluan ensivuoden jouluumme, noi ihanat englantilaiset vartijat vai miksihän niitä kutsutaankaan. Aikaisemmin näin suloisia vanhoja rumpukoristeita ja niitä myös ajattelin haalia jos vastaan tulee. :) Hassuja noi pikkuset kokopukuineen. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Mailegin koristeita nuo vartijat. Kiitos ihanasta kommentistasi Helinä <3

      Delete
  9. Paljon Voimia teille sekä arkeen että pyhään! Ja kiitos että jaksat jakaa kauniita kuvia ja tunnelmia täällä meidän iloksi. Kaksoset joulunvietossa, voi että he ovat söpöjä! <3 ihana tuo kuva Lotasta keittiössä ja vauvat upeissa vaunuissaan...

    ReplyDelete
  10. Ajatuksissa olet kuule ollut! Meillä on nyt ollut ihan rauhallista, tuntuu että tässä vaiheessa ei vain muista mitään viiden vuoden takaisista jutuista! En tiedä onko hyvä vai huono homma :-D Mutta kyllä säkin selviät. Mulle kaveriperheen mies (kaksoset ja yksi yksönen vuoden ikäerolla) sanoi kun pienet syntyi, että päivä kerrallaan. Älä mieti muuta. Näin olen tehnyt. Ja sillä ollaan pärjätty. Mennään samalla systeemillä edelleen! Oikein leppoisia päiviä toivottelen vaikka eipä ne ehkä sellaisia olekaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo päivä kerrallaan on hyvä motto - noudatan sitä ja sillä on selvitty tähän saakka. En haali mitään tekemistä, puuhaan vaan kotona ja tässä lähistöllä. Päivät menee nopsaan. Onneksi mies ei ole enää reissutyössä niin kuin aikanaan ;D En kässää kuinka pärjäisin iltanukutukset nyt yksin ja olis nuo isommatkin tuossa kinisemässä aika sitä ja tätä ja tietty huomiota.

      Kiitos, sinulle myös leppoisia päiviä sinne Hannis.

      Delete
  11. Meilläkin on samanlainen vihreä kuusenjalka ;) . Ja lapset saivat myös koristella kuusen keskenään, en jaksanut puuttua siihen ja hyvä tuli vaikka koristeiden välit eivät olekaan kovin tasaiset! Ihanaa ja mahdollisimman leppoista vuodenvaihdetta sinne sekä paljon unta tulevalle vuodelle ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Sinulle & perheellesi ihanaa vuotta 2015!

      Delete
  12. So many love between your children... When i see my 3 children playing together, i think "what a wonderful world".
    The french game looks great. I love Vilac.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You! Just telling that I love french toys such as Vilac, Djeco and also Janod <3

      Delete
  13. Ihania kuvia kaksosista! He ovat niin hyvän tuulisen näköisiä ja ihanasti isosisko heitä hellittelee tuonne vaunuihin. Olitte ajatuksissani aattona ja toivoin, että saitte edes vähän levättyä. Pian ne pienet kasvavat ja univelatkin muuttuvat jossain vaiheessa saataviksi. Toivotaan, että saatte pienet ulos unille niin ehditte itsekin vähän levätä. Joulu meni niin nopeasti, ettei täälläkään ehtinyt koneen viereen lainkaan. Joten mukavia välipäiviä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Sari :) Kone on ollut mullakin kiinni, seuraavaksi täytyy avata sähköposti, jos sinne olisi tupsahtanut jotain kivaa :)

      Delete
  14. Voihan ihanuus noita pikkuruisia kaljukamuja ♥ Niin söpöt! Koitahan jaksaa! Julia kiittää lahjasta! Uuden huoneen seinälle sitten laitetaan :) Ihanaa uutta vuotta! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Kaverukset kasvaa hurjaa kyytiä ja illatkin alkaneet jo hieman rauhoittua. Nyt kun kirjoitan tämän tänne niin varmaan tuleva ilta on kamala :D Ei vaan, kyllä tämä tästä!

      Teille myös ihanaa Uutta Vuotta 2015 ! Nähdään!

      Delete
  15. Miten hurmaava kaljukaksikko teillä siellä onkaan!

    Kauniita, ihania kuvia muutenkin :)

    ReplyDelete
  16. Ihania kuvia! Ihania palapelejä. Juuri tuollaisia olen etsiskellyt mutten ole lötänyt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjoitinkin postauksen sinulle mistä niitä saa ;)

      Delete
  17. Teillä näyttää niin kodikkaalta! Ja nuppuset kaverukset potkareissaan.. Isosiskon katse on ihana toisessa vaunukuvassa, niin huolehtivan ja ihastuneen näköinen.

    Voimia tähän elämänvaiheeseen. Yhden lapsenkaan vauvavuodesta ei juuri muista kuin sumuisia muisikuvia sieltä täältä, joten kahden kanssa se on varmasti tuplaten raskaampaa. Mutta onneksi on jo noita isompia sisaruksia auttelemassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Luonnostaan varmaan unohtaa vauva-ajan rankkuuden ;) Olen kuullut tosin huhuja, että vauva-aika voi olla myös leppoisaa löllöttelyä, mutta ei meillä. Tämä kamala koiranilma saa ajattelemaan, millasta se tulee olemaan sitten, kun on kurahaalaria ja sen semmoista kivaa kaksin kappalein ;D

      Mutta sen pidemmittä puheitta, hei hulinaa ja uusia vuosia myös sinulle :) !

      Delete