Friday, January 2, 2015

Palapeleistä & lahjoista

Lisää lahjoista. Siskolta blogeissakin suosittuja Hobstar-laseja ja mieheltä pyytämäni "smoothiekone". Se onkin huratanut käyntiin melkein joka aamu. Luonnonjugurttia, marjoja, hunajaa ja banaania. Nam! Amerikan juustokakku on siskoni tekemä ja se olikin superhyvää. Aika tuhtia tavaraa, mutta mitäs sitä tosiaan Jouluna kaloreita laskemaan. Yritettiin itse sinnikkäästi tuhota sitä, mutta lopulta piti pyytää kaverit syömään Tapanina loput pois.

Joku kyseli palapelistä! Ettei ole löytänyt kivoja. Hankin Lotalle ja kummitytölle ihanat ranskalaiset Janodin The blue planet kääntöpalapelit (maapallo aiheinen) ja tosiaan, tuo jo aiemmin vilahtanut Vilacin Paris-puzzle muistuttaa viime joulukuun matkasta Ranskaan. Siinä on kolme pikkuista keskeistä Pariisin "nähtävyyttä". Muistaakseni näitä on myös Lontoo-aiheisia ja joku muukin vielä. 

Samoin aikaisemmassa postauksessa vilahtanut Djecon tanssisalipalapeli, sen löysin täältä meidän huudeilta sisustusliike Moisonista. 

Leluissa ja peleissä meidän suosikit melkein kaikki tulikin hankittua just Djecoa, Janodia tai Vilacia ja sitten Maileg-leluja. Ihan suosikkejani ja Lotankin.

Hauskan valaspenaalin täytin kynillä ja käärin kuusen alle. Senkin hankin, kuten nuo kaksi palapeliä ranskalaisesta nettikauppa Smallablesta. Sitä käytänkin nykyään paljon lahjojen hankinnassa. Paketti tulee kotiovelle ja puoti on pullollaan kaikkea just ihanaa. Kätevää, kun on vaatteita, leluja ja sisustustakin samassa puodissa.

Ei ollut maksettu mainos. Shoppailuvinkki vaan. Niitä kun on pyydetty. Käytän aika pitkälti nettikauppoja nykyisin. Mutta saatanpa tehdä postauksen tosiaan niistä Helsingin ihanista kaupoistakin tässä joku päivä. Saatte lisää vinkkejä.
Mun täytyy sanoa, että itse shoppailen aika vähän. Mutta Jouluna en kitsastele lahjojen suhteen. Mitään superkallista en hanki esimerkiksi just kummilapsille, mutta ajatusta pitää olla mukana ja joku semmonen, mitä ei ehkä muilla kavereilla sitten ehkä olekaan.

* puzzles Paris and others from Santa. Just telling that love this shop, Smallable.

1 comment:

  1. Palapelit ovat tosi kivoja. Muistan, kuinka itse lapsena rakastin niiden kokoamista. Mieluisimmat olivat Suomen ja Europan kartat sekä ehkäpä Prinsessa Ruususen häitä kuvaava palapeli. Kaikki ovat edelleen tallessa ja niitä joskus pojatkin kokosivat, mutta ei ne eivät koskaan iskeneet meidän lapsiin kuten äitiinsä aikoinaan.

    ReplyDelete