Vuosi 2014 kuvina

Vuodessa ehti tapahtua vaikka mitä! Rupesin muistelemaan urakalla vanhoja, joten saatte lähipäivinä vielä uuden muistelon. Nyt pitää mennä! 

22 comments

 1. Vitsi miten ihania kuvia Niina ♥ Innolla odotan seuraavaa osiota. Mukavaa viikkoa teille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ajattelin laittaa kuvia, joita on ottaneet jotkut muut kuin minä! Kotiamme on vuosien saatossa kuvattu ties mihinkin joten niitä kaivelin valmiiksi teille :))

   Delete
 2. Ihania kuvia! Kiitos näistä muisteloista!

  ReplyDelete
 3. Kauniita kuvia! Lisää odotellessa... 💛

  ReplyDelete
 4. Minkäs teit! Mulla menee koko ilta näitä kuvia ihastellessa, ihan mielettömiä!

  ReplyDelete
 5. Hirrrrrrveesti kesäkuvia :) Vaikka katsoin, että jokaisesta kuukaudesta vuodesta oli kuvia. Joukossa on "työkuvia" kuten kolmas kuva lastenhuoneesta, sitten kesäterassi ja taas lastenhuone ja ... :) Kiitänkin kuluneesta kaikkia omia sisustusasiakkaitani <3

  ReplyDelete
 6. Upeita kuvia, kiitos vuosikatsauksesta! Mielelläni odotan näitä lisää.

  ReplyDelete
 7. Voi miten kauniita kuvia Niina! Hyvää Uuttavuotta koko porukalle ja jaksuja vauvojen kanssa!:)

  ReplyDelete
 8. Olisi kiva kuulla jo vähän aikaa kaksosten kanssa arkea eläneeltä äidiltä kokemuksia ja vinkkejä kaksosarkeen. Odotan vauvoja, ilmeisesti poikia, identtiset, laskettuaika maaliskuulla. Meillä on tässä ruuhkavuodet muutoinkin menossa: raksa lopuillaan, esikoinen 2v. pienessä uhmassa ja sitä rataa ;) Eikä varmaan tule arki ns. helpottamaan. Esikoisen vauva-arjesta ei jäänyt mitkään ruusuiset muistelot; oli koliikkivauva, valvotti ja itkuinen/vaativa muutenkin. Nyt sitten korvakierrettä pukkaa ja tuubitukseen ollaan menossa. Hirvittää siis ehkä syystäkin tuleva ja oma jaksaminen, vaikka tukiverkostoakin onneksi jnkv on ja olen alustavasti neuvolastakin sopinut ottavani vastaan perhetyöntekijän alkuun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnittelut tuplista! Hyvä idea, kirjoitan jutun heti tällä viikolla :o)
   Hyvä, että teillä on tukiverkostoa. Meiltä se puuttuu. Onneksi on kaksi ystäväperhettä, jotka ovat autelleet - terkkuja Akulle & Susannalle ! <3

   Delete
 9. Ihana ja varmasti touhuntäyteinen vuosi ollut teillä! Mukavaa ja onnellista tätä vuotta myös koko teidän perheelle!

  ReplyDelete
 10. Mie voisin ihastella näitä kuvia aina vain uudestaan. Aivan mahtavia yksityiskohtia. Niinan taikasauvalle olis täälläkin käyttöä❤ Tsemppiä arkeen!

  ReplyDelete
 11. Näyttääpä aivan upealle nuo kuvat!
  Valoisaa viikkoa sinulle!

  ReplyDelete