Pikkujuttuja








Mulla on ollut keittiön ovessa muutama tapettipalanen inspiroimassa vauvojen huoneen suhteen. Taidan päätyä tuohon Hiboun portraits - tapettiin. Ylin palanen. Mies tosin kommentoi sen olevan liian pliisu valkoisella pohjallaan, mutta väriä huoneeseen on tulossa muulla tavoin. 

Lotalla on tänään taas humua tiedossa. Taitaa olla melkein parin viikon välein jonkun kaverin synttärit. Pakettiin laitettiin pieni pupu - yövalo. Ihanan paperin löysin Olkkarista, se on PaaPii - desingin kädenjälkeä. 

Eilen kävin Itiksessä, koska sieltä löytyy Kids Desing Block - pop up shop, jossa myydään mm. Aarrekidiä, Murua, Punainen norsu yms. yms. hauskoja suomalaisia trendikkäitä merkkejä - ihanaa värikästä lastenvaatetta ja muutakin kaikkea suopein hinnoin. Nyt en muista milloin loppuu, mutta jengillä on facebookki ja blogi, joten googlettamalla löytyy. Hankin vauvoille nuo ihanat pöksyt. Vinskillä on sammakoita (Punainen norsu) ja Alvalla on Murun ihanat pupupöksyt. 

Ystäväni Nova kävi jokunen päivä sitten moikkaamassa. Lahjaksi pikkuiset saivat aivan ihanat neuvolakorttien kannet. Saivat heti meidän neuvolassa kehuja. Näitä on joskus ollut Novalla myynnissäkin. Voi tiedustella häneltä. Tästä pääset Novan blogiin.

Muuten viikonloppu mennään näiden kahden pötkylän ehdoilla. Vauvat on nukkuneet todella huonosti jo puolitoista viikkoa ainakin. En osaa edes sanoa kuinka monta kertaa yössä herätään, mutta kaikki on kertaa kaksi. Puuroa menee nassuun niin paljon kun maha vetää, ja maitoa tietty kanssa illalla. Nukahtaminen on helppoa, mutta rumba alkaa siinä yhdentoista maissa. Äiti alkaa olla jo aika tööt - isistä mitään puhumattakaan, raukka kun joutuu raahautumaan töihin. Tuntuu siltä, että kotiavun aikana ensi viikolla on pakko alkaa vetää päikkäreitä. Kiitos, että saimme kaksoset ja kiitos että ne ovat meidän huonoimmin nukkuvat lapset ikinä. Heh, tästä kun selviän selviän ihan oikeasti aivan mistä tahansa.

14 comments

  1. Kivalta tuo tapetti varmasti näyttää - laitathan kuvia lopputuloksesta, niin nähdään, mitä ne väripilkut on? :) Tsemppiä öihin, kahden kanssa sitä tarvitaan kaksinverroin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Tottakai! Ja lopputulos menee myös Lotta & Lilin sivuille.

      Delete
  2. Kiva tapetti tosiaan! Voimia valvomiseen, unen puute on todella jotain ihan hirveää, kuin keskiaikaista kidutusta. Meillä tämän ekan talon rakentamisen aikaan nelonen oli vauva, joka heräili tunnin-kahden välein koko yön, joka ikinen yö puolitoistavuotiaaksi asti. En ole ihan varma vieläkään miten me jäätiin siitä ajasta henkiin, mutta tässä ollaan. Toivottavasti teillä alkaisi pian helpottaa, hampaitako he tekee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En osaa sanoa miksi heräilevät ... ? Hampaita ne on tehnyt jo kuukauden eikä vieläkään pilkistä valkoista :S :/ Tänään kaikenlisäksi sain lenkin jälkeen just itkuhälyttimet viriteltyä menin kahvin keittoon ja avasin berliininmunkkipussia niin eikös sieltä alkanut huuto kuulua ja sitten kun toinen itkee ja vaikka kuinka juoksisin ulos - toinenkin herää huutamaan. Ja lopputulos oli se, että mulla on täällä kahvikaverit ihan omasta takaa. En saanut armoa
      :D

      Delete
  3. Ihanat tapettivaihtoehdot! Tuo minkä valitsit antaa parhaiten käyttää sisustuksessa erilaisia värejä :)

    Voimia, sillä valvotut yöt vievät helposti kaikki mehut kehosta!

    ReplyDelete
  4. söpöt tapetit ja ihanat neuvolakorttienkin kannet! tsemiä hurjasti sinne, toivottavasti pian helpottaa!

    ReplyDelete
  5. Voi vitsit kuule Niina, kun mulla jotenkin niin hassu ja haikea olo, kun ei ole enään noita pikkukavereita. Eilen katsottiin taas kuvia kaksosten kanssa, kun he olivat ihan pieniä. Silti on kivaa, kun he ovat nyt sen 5,5 vuotta. Tiedätkö että nyt alkaa helpottaa :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Joo, tiedän. Nopeesti kun pääsisi tästä vauva-vaiheesta eroon, mulla taas niinpäin. Ei millään jaksaisi näitä valvottuja öitä ja jatkuvaa napinaa ;) Mutta kai se niin menee, että tätä joskus vielä haikeena muistelee. Vai muisteleeko? :D

      Delete
  6. Kivoja tapskuja! Täälläkin on vihdoin tapetit tilattu :) Ja niin ihanat "pikkujutut" nuo teidän Alva ja Vinski -murut ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, että siellä teidän rakennus etenee :) Murut <3 on ja osaavat teettää töitä.

      Delete
  7. Kyllä teidän vauvat kasvaa ihan silmissä. Kohta ne jo juoksee kilpaa ympäriinsä ;)

    Selmallakin on tuollaiset neuvolan kortin suojat. Paljon on saaneet kehuja ;) Ja en muuten ole itse tehnyt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa kohta vai? Sitä odotellessa ;D Hih.
      Allekirjoitan , että kasvavat. Just ostin kasan uusia vaatteita.

      Niin ihanat kannet, eikös vaan :)

      Delete