Brunssilla ja kuvamuistoja


Olemme käyneet Bastvikin kartanossa jo monta vuotta, yleensäkin aina keväisin. Ei tarkoituksella mutta ei kevättä ilman Bastvikia! Oli pakko kaivaa koneelta vanhoja kuvia esille, kun muistin niitä olevan. Kuvassa Lotta istuu turvakaukalossa ja Verneri on alakoululainen. Voi jee!
Nämä pienet kuvat ovat siis vuosien takaa. Ne on olleet muistaakseni esillä täällä blogissakin. Kyllä, olen pitänyt tätä blogia jo niin kauan ...

Kahvilaa pitävä arkkitehtipariskunta asuu itse kartanon yläkertaa. Olivat rakentaneet sitten viime kerran pihaan aivan ihastuttavan suuren kasvihuoneen, jossa olivat käyttäneet vanhoja suuria ikkunaruutuja. Viime vuonna jäi brunssit väliin, kun muka oli koko ajan niin kiire. Nyt nautiskelimmekin sitten parin tunnin ajan tunnelmasta barokkimusiikkeineen.


*

*

*

*

* vanhoja kuvia, nyt ei ollut enää lunta maassa vaan nautimme kevään lämpöennätyksestä.

6 comments

 1. Ei ollakkaan koskaan käyty tuolla Bastvikissa. Pitää ehdottomasti mennä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, ja suosittelen varaamaan pöydän etukäteen. Huomioitavaa myös aukiolot nettisivuilta :) Ihana paikka!

   Delete
 2. milloinkohan saisi aikaseksi mennä tuolla ihanaisessa käymään ...kiitos vain kuvamuistutuksesta että tämäkin paikka olisi listalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiva, että olin hyödyksi kun muistuttelin asiasta ;)

   Delete
 3. Onpa kivan näköinen paikka - täytyy käydä piipahtamassa :) Kuvissa pikku Lotta ja nyt sitten isosiskona vähän isompi Lotta....ihanaisia kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ne muksut kasvaa ja me aikuiset emme ;) Kannattaa mennä! Luulen, että tykkäät!

   Delete