KukkakedollaOmpelin ihanan pienen pussilakanan vauvan peittoon (peitto tuli äitiyspakkauksien mukana) Libertyistä, joita Novan kaupasta itselleni haalin. Meillä on näitä täkkejä ja peittoja ympäri kotia lattioilla, kun vauvat kierii niitä pitkin. Sen takia on kiva, että täkit ja peitot on sen näköisiä, että niitä haluaa ja jaksaa katsella. 

Herra pikkuinen Vinski ainakin tykkää kölliä kukkakedolla, vaikka onkin poika. Senhän nyt kertoo ilmekin.
Mukavaa tiistaita kaikki!

13 comments

 1. Ihania kankaita ja ihana nähdä poika kukkapeitoissa, mä kun niin tykkäisin noista pikkukukallisista kankaista, mutta meillä on vaan poikia ;) Ehkä joku vaaleansininen ihanuus vois toimia...

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Nyt tuli taas viileät ilmat joten lattiatkin viileni kerralla :( Pikkusen aikaa voi pitää lattioilla patterin vieressä villapökät jaloissa, mutta kyllä mä kesän ilmoja jo kaipailen. Hetken aikaa oli lämmintä. Meillä kun vanha talo niin lattiat kylmiä pienille. Pari täkkiä kun laittaa päällekäin voi vauvelit siinä tosiaan hetken kölliä. Jos pysyvät paikoillaan!

   Delete
 2. Kauniita nuo Libertyn kankaat (Ja koko kaupungin Vinski selvfølgelig!) ♥ Pitäsköhän nyt sit noistakin tehdä tilkkupeitto...? ;)

  ReplyDelete
 3. Nää on ihania kankaita ja kuvia! Joko ompelit itsellesi mekon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En vielä! :o) Olen menossa perjantaina yhteen paikkaan vieraaksi, josta varmaan saan yhden uuden mekkokirjan mukaani ... ehkä sitten inspiroidun ompelemaan, kuka tietää?

   Delete
 4. Kerrassaan ihana kuva Vinskistä! Miten veikeä ilme hänellä onkaan tuolla kukkakedolla.

  ReplyDelete
 5. Ihana peitto,ihana poika ja ihana blogi. :)
  Itselläni tytöt 6v ja 9v ja kova vauvakuume. Ihanaa kun olen viime aikoina löytänyt blogeja,joissa vähän isommat lapset ja sitten vauva/vauvoja. Tovin mietin, että aloittaako kaikki vielä kerran alusta, mutta tunne meiltä puuttuvasta yhdestä perheenjäsenestä on vienyt voiton. :) ja koen että sisaruus lapselle on suuri lahja. Nyt ollaan jo hetki odoteltu sitä plussaa, ei se näköjään välttämättä käy niin helposti enää näin yli kolmekymppisenä kuin silloin esikoisen aikana kymmenen vuotta sitten...
  aurinkoa,iloa,valoa ja voimaa kevääseesi :)
  t.Sanniska

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tsemppiä sinne Sanniska! :) Meillä on esikoisen ja keskimmäisen ikäero 8v. ja sitten vauvat eli esikoisen ja vauvojen ikäero on hurjat 14v. ! Mutta nuorena kun alottaa ja vanhana lopettaa, pystyy tämmösen kavalkadin luomaan ;P Minä se olen pian nelikymppinen tässä jo. Sinä ehdit kyllä vielä.

   Delete
 6. Aivan ihania pussilakanoita olet itse tehnyt! Pikkuiset varmasti ilahtuvat noista väreistä, joissa myös aikuisen silmä lepää. :) Loisto idea myös loihtia itse pussilakanoita, niin ei aina tarvitse tuudittaa pienokaisia viidakko- ja pikku-autokuoseihin, joita omista kaapeistamme löytyy. :D

  ReplyDelete