Täydennystä lastenvaatekaappiin



















Tänään oli kiva päivä. Bloggauksen yksi parhaita puolia on se, että saan ja pääsen käymään ja tekemään yhteistyötä ihanien ihmisten ja tuotteiden parissa. Täydensin herra Vinskin kevätvaatekaappia Punavuoren Peikossa tietenkin - yksi suosikkikaupoistani. Ja löytyy tuosta linkin takaa myös nettikauppa. Käy kurkkaamassa! Pikku herra näyttää muuten näissä kuvissa aivan isoveljeltään vauvana. Ja tämä isoveli pääsee kesällä ripille - hurjaa!

Ruotsalainen Ebbe on nykyisin yksi lempparimerkeistäni lastenvaatteissa ja sitä tuo putiikki mm. hieman myy.
Ihastuinkin ihan heti (kun henkarissa roikkuvan näin!) kevyesti vuorattuihin kesäisiin poikien pellavahousuihin - siihen sopi kivasti yläosaksi Molon dalmatialaiskuosinen body. 
Toiseksi yläosaksi kesää silmällä pitäen mukaani tarttui suomalaisen Aarrekidin aarremetsä t-paita.
Pöksyt halusin reilussa koossa - siksi kuvassa Vinskillä kääräistyt lahkeet -  joten menee pojalle koko kesän. Ja loppukesästähän on odotettavissa sitten se, että kaksoset lähtevät kävelemään - voin jo kuvitella kuinka söpöt nuo pellavapöksyt on Vinskillä sitten, kun hän kävelee ensiaskeliaan. Tykkään just tämmöisestä hieman "vanhanajantyylin" vaatteesta lapsella - toki myös väreistä, niitä pitää olla. Ja tässä puodissa jos missä löytyy väriä vaikka kauhalla jakaa! Katsokaa vaikka kuinka ihana kauppa. Huokaus. Kesä, se on todellakin täällä - lastenvaatteissa.

Kuolasin mm. Mini Rodinin kalastajanlakkeja ja kalalippiksiä, samaa kalakuosia olevia ihania shortseja (käy tytölle että pojalle!) ja söpöläistä mustaa kissauikkaria Lotalle. Ebbellä oli myös aivan ihastuttavaa pikkukukkakuosia oleva mekko. Suunnitteilla onkin arvonta liittyen näihin ehkä Ebben uutuuksiin. Palailen siihen pian!

Lotalle mukaan tarttui Nova Starin hopeiset bikinit. Sunnuntaina  Uimastadika taas aukeaa!

Samalla postauksella toivotan kaunista äitienpäivää kaikille äideille, mummoille ja isomummoille! 
Otin teille kotimatkalla kauppatorilta mukaani pionin, toivon sen nupun aukeavan sunnuntaiksi.

Ps. Ebben pöksyihin käy myös mielestäni henkselit ihanasti!

6 comments

  1. Kauniita kuvia -kuten aina! Ihanaa äitienpäivää huomenna ja aurinkoista kesän odotusta! Kiitos kauniista blogista, tänne voi tulla "rentoutumaan"! ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon näistä sanoistasi :) Arvostan! Toivottavasti äitienpäiväsi oli mukava. Meillä aika perinteinen aamiainen jne. mutta illalla odotti yllätys kun mieheni vei minut syömään ja leffaan. Lapsille oli hommattu hoitajat.

      Delete
  2. Kauniita kuoseja lastenvaatteissa näin kevääksi/kesäksi :) Aurinkoista äitienpäivä viikonloppua <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, olisi paljon kaikenlaista söpöä tarjolla :) Kiitos samoin ja toivon, että sinunkin äitienpäivä oli kiva! :)))

      Delete
  3. Mä olen ihan rakastunut Ebben kevätmallistoon ja meiltä löytyykin mallistoa usean vaatteen verran! <3
    Suloinen pieni mies!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ebbe on ihana merkki ja odotas vaan huomiseen ;)))) <3

      Delete