Lämmin iltaLeikkokukat ja Pionin tuoksu omalta pihalta. Aah! Kuistin vieressä kolme vuotta sitten istutettu valkoinenkin kukkii (vihdoinkin!) komeasti. 
Siitä en raaski leikata. Voisin huomenna yrittää kuvailla teille hieman ulkoa kukkaloistoamme. Vanhoissa taloissa parasta on ilman muuta myös puutarha - vanhat perennat ja puut. Hankin myös täysin vaaleanpunaisen Pionin tänä vuonna. Katsotaan kauan siinä menee, kun saan sen kukkimaan.

Virittelin Vinskillekin sänkyyn pinnasuojuksen, nuo olen hankkinut Petit Panista Ranskasta (myös nettikauppa). Ihania, olen ihan täysin Petit Pan - fani! Kuva keikahti hitusen vinoon, mutta mitäpä siitä. Jos olette menossa Pariisiin joskus, menkää ihmeessä heidän putiikkiinsa, todella satumainen.

Eilen olimme koko päivän Suomenlinnassa retkellä lasten kanssa ja tänään Uimastadionilla uittamassa kaksosiakin. Kyllä on huikeat ilmat! Taidan hiipiä illalla vielä ulos istuskelemaan kun saan vauvat nukahtamaan, ehkä viinilasilliselle.

5 comments

 1. No niin on ihanat kelit! Laita ihmeessä kuvia teidän puutarhasta, vanhat puutarhat ovat aivan hurmaavia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, yritin kuvata mutta valo oli niin kirkasta että kuvat järjestään aika kökköjä. Mä lataan ne koneella tänään ja tarkkailen tilannetta :o)))

   Delete
 2. Ihania, harvinaisia lämpimiä kesäiltoja! Meillä pionit vielä odottavat aidan suojassa puolivarjossa. Nautitaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nonna, joo aika myöhäinen on Pionin kukinta! Joskus jo Juhannuksena kukassa nyt vasta aukesivat meillä tällä viikolla :) Nautitaan! Mulla on tosiaan jo leikkonakin varmaan kolmessa maljakossa Pionia sisällä ;D Ihania!

   Delete
 3. Birthday is something that we all should wish Birthday to our whole family, friends, wife, brothers, and also on say
  Happy Birthday on their birthday to them and wish them a best Birthday Wishes by choosing the unique and inspirational Happy Birthday Wishes for our beloved ones. Birthday Quotes also put a life in family relationships and we should useHappy Birthday Quotes when we have our beloved birthdays occasions. To slice the birthday of our dear one we should also present them best Birthday Images with good wishes and but it should be best Happy Birthday Images that they have ever seen, so surprise them on their birthday with lovely and beautiful Happy Birthday Cakes images on email or through hard copy, depend on you.

  ReplyDelete