Synttärihulinaa!

Siskolla kylässä perinteisesti heinäkuun lopussa, kun kummipoika täytti 7v. Tiedättekö, joka ikinen vuosi hänen synttäreillään on aurinko paistanut ja on ollut todella kuuma! Se on ihme juttu.
Kuumaverinen kille!

Olen ennenkin kirjoittanut, että sisko asuu myös vanhassa puutalossa. Eri kaupungissa, mutta kuitenkin. Haaveilivat samoin kun me  - eli pitkään (!) asumuksesta tuommoisessa ihanassa. Tosi kiva, että pari vuotta sitten koti löytyi. Niin kaunis tuo suuri, vanha ikkuna. Vanhoissa puutaloissa juurikin ihaninta on just ikkunat. Saa vaikka vaan yhden pikkuisen ruudun auki jos haluaa auringon sisään. Tai koko hela hoidon!

Kaunis päivä, aurinko ja herkut. Olen aivan sippi. Auts, söin liikaa kakkua!

8 comments

 1. Nämä sun kuvat <3 ihana koti siskollasikin & iloinen meininki!

  ReplyDelete
 2. Kukapa ei puutalossa haluaisi asustaa <3 Mukavan näköistä siskollasikin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näissä vanhoissa taloissa on kyllä puolensa :)))

   Delete
 3. Kauniita kuvia. Ja ihana asia, että molempia siskoksia on kohdannut onni, löytää vanha talo, jota rakastaa;) Mukavaa kesänjatkoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihanaa kesää sinullekin Hyvä Mieli! Kesähän ei suinkaan lopu elokuuhun ja tässä tapauksessa varsinkaan, kun yhä odotetaan kesää ;)

   Delete
 4. Onpa teillä samanlainen maku. :) Tosi kaunista kumpaisenkin kotona!

  -Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Anna, kyllä meillä on aika pitkälti sama maku :)) Ihania nuo siskon korkeaselkäiset vanhat puutuolit. Tahdon ! :)))

   Delete