Kivaa kympillä!
Löysin torista Lotalle naulakon kympillä!
Joku voisi ajatella että hyi mitä roskaa. Minä rakastuin. Olisin sittenkin laittanut itselleni ... tarpeellisille tavaroille sängyn viereen - mutta kun oli tytölle luvattu.

Ei paljon maksanut.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

14 comments

 1. Ihana todellakin!
  Katja

  ReplyDelete
 2. Mukava löytö! Täydellisen värinen.Itsekin löysin ihanan vanhan talonpoikais klaffipöydän ja villamaton kirppikseltä.En enää edes muista,koska viimeksi olen käynyt normi huonekalukaupassa,kun käytettynä löytyy paljon kivempia.Kierrätys on hyvä juttu ja lompakko kiittää säästöstä.

  ReplyDelete
 3. Aah miten ihana! Kertakaikkiaan! Ja kaikki tavarat siinä myös :)

  ReplyDelete
 4. Löysin myös samanlaisen, aavistuksen isomman kirpparilta 15€ http://syvalta.blogspot.fi/2014/11/kirppisnaulakko-uuteen-uskoon.html
  ja hei ihana bambi!

  ReplyDelete
 5. Just hieno! Meillä lastenhuoneessa samaan tapaan naulakko, jonka löysin jostain talostamme tai navetalta hylättynä entisten omistajien toimesta. On just passeli kaluste lisäämään ylhäällä olevaa säilytystilaa vilkkaiden poikien huoneeseen, kun saa sinne hyllylle hieman pelejä yms. tavaraa, mitä ei ole toivottavaa omin päin jatkuvasti levittää ympäriinsä. Samalla saa kivan ripustustelineen kaikenmaailman koristeille ja söpöille muisto- tai käyttövaatteille. Toinen vastaavantyyppinen naulakko odottaa vielä navetalla. Sitä täytyy ehkä hieman parsia ennen käyttöä.

  ReplyDelete
 6. Vai vielä roska :D Ihan älyttömän hieno naulakko.

  ReplyDelete
 7. Naulakko on kiva (ja edullinen!) löytö, mutta nyt en vaan kertakaikkiaan aa katsettani irti tuosta Bambista,suloisuus!! ♥

  ReplyDelete
 8. Hyvä löytö ja tosi edullinen. Lotta on onnen tyttö nyt :)

  ReplyDelete
 9. Kaunis naulakko, todellinen löytö! :) Kirpparilta löytyy aarteita kun vain pitää silmänsä auki. Ollaan remontoimassa vanhaa rintamamiestaloa ja toivon mukaan jossain vaiheessa päästään sisustamaankin (vaikka nyt se tuntuukin vielä kovin kaukaiselta jutulta :D ). Täältä sun kauniista blogista löytyy ihania sisustus- ja tunnelmakuvia ja voin aina huokaista, että joskus sitten meilläkin :D ! Teidän tapetti on tuossa taustalla myös todella kaunista, haluaisitko vinkata, mitä se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, nopsaan vastaan sinulle kun sulla oli kysymys, että tapetti on Laura Ashleyn semmonen kuin Erin.

   Delete
 10. This problem has troubled me for a long time.
  I find a lot of information no progress.
  Come knowledge of powerful people help me!

  _________________________
  I find a funny game,let'go!
  But I even have this higher, you'll take a look: fifa-munzen and Günstige FIFA Münzen

  ReplyDelete