Viikonlopun menoja


Eilen olin ystävien kanssa "vanhojen talojen asuntomessuilla" eli Loviisan Wanhat Talot - tapahtumassa. Mukana kohteena oli tällä kertaa kivasti "uusia vanhoja" (puhutaan nyt yli satavuotiaista talokaunottarista) kohteita. 
Ihana reissu taas kerran, hyvä ruoka ja aurinko paistoi mutta olipa kiva pitkän päivän jälkeen illalla palata takaisin tänne omaan wanhaan taloon. Laitan huomenna kuvia tapahtumasta.

Ja toki kiersin ahkerasti kirppikset. Hirveesti ei ollut tuhlattavaa mulla, pahus, mutta löysin kauniita vanhoja lasiastioita edullisesti. Karahvin, tarjoilumaljan ja vanhan kauniin lasipurkin maljakoksi. Tarjolla oli mielettömän ihania huonekaluja, rautasänkyjä, lipastoja, syöttötuoleja, nojiksia ...
Erään ihastuttavan lapsiperheen kotitalon kirppikselta heidän pihastaan mukaan lähti muutamat vauvanvaatteetkin. 

Kuvat eilisen satoa, Lotta tuli koulusta ja luki minulle lukuläksynsä. Sisko ja veli hengaili mukana ja koirakin.

Palaillaan huomenna maanantaina ystävät!

4 comments

 1. Multa jäi kirpparit kiertämättä,kun ooltiin koko perheen voimin liikkeellä. juurikin lastensängyn tai 2 tarvitsisin,noh saimpahan vihdoin miehen myös kunnolla innostumaan oman vanhan talon etsintään:-)

  ReplyDelete
 2. Loviisassa on kyllä ihania taloja! Pari kertaa on tullut käytyä ko. tapahtumassa, mutta olisikin ollut juuri kivaa sitten tänä vuonna mennä, jos on kerta "uusia" taloja mukana.

  ReplyDelete
 3. I carefully read your article afterwards.
  I think you said makes sense!
  According to your way and I also made a little success!
  THX!
  _________________________
  I hope you like it: http://www.fifa-munzen.de/
  I put my thoughts all written here: Günstige FIFA Münzen

  ReplyDelete
 4. Mä olin eilen ja bongasin myös pari "uutta" tuttavuutta. Ihana tapahtuma ja jotenkin hauska huomata kuinka monet talot muistaa hyvin ja sitten saa aina huomata et "ai täällä on muutettu järjestystä" tms. :D Jään odottamaan kuviasi sieltä. :)

  ReplyDelete