Arjen kuulumiset

Lotta täyttää pian seitsemän ja olemme alkaneet suunnitella synttäreitä. Tytölle synttärit ovat maailman tärkein juttu! Ohjelmassa paljon kavereita, herkuttelua ja pihapelejä. Sovimme, että kolme kaveria saisi jäädä sitten vielä "yökyläsynttäreille".

Vauvat roikkuvat ja kiipeävät joka ikiseen paikkaan ja silmät saisi olla selässäkin. Molemmilla usein pikku kuhmuja otsassa ja olkapäissä pieniä puremia! Kyllä - he purevat toisiaan! Apua! Mutta kun ei ole sanoja, ja haluaa just sen lelun joka on toisella, niin upotampa hampaani toiseen ... niin niin. Yritän ehtiä aina estämään tappelupukareita, mutta aina en ehdi - jos on esimerkiksi käynnistettävä just pyykkikone tai olen siistimässä aamupalaa pois.

Kuvat on sekalaisia mutta tarkoituksena kertoa elämäni olevan aika penteleen kiireistä - mutta koitan nauttia arjesta kuitenkin! 
Omat kahvihetket on niin tärkeitä, tänään ajattelin leipoa jotain ihanaa herkkua kahvihetkilleni. Nam! Jos piilotan kakun se varmaan kestäisi mulla viikon, mutta ellen piilota, ei se kestä edes päivää täällä huushollissa.

10 comments

 1. Voi miten ihania kuvia ,nuo kaksi sai hymyilemään :D Tuo aika menee liian nopeasti. Sanoo tämä viiden lapsen Äiti jolla lapsista neljä aikuisia,yksi naimisissakin . Tuli ikävä :D Synttärit on tärkeitä,tiedän. Meidän nuorimmainen on jo suunnittelu vaiheessa ja ne synttärit on vasta toukokuussa :D Onnea teidän tytölle <3

  ReplyDelete
 2. Onnea kaksosille ja pian myös 7-vuotiaalle! Vai että teillä jo kiipeillään! Se on kyllä hullu vaihe, etenkin jos alastulo ei oo vielä ihan hallussa :O Meillä ei vielä kiipeillä (paitsi portaisiin, jos portti on jäänyt auki ja Stokken alaportaalle, jos ei oo kunnolla pöydän alla), mutta tuo pianonsoitto on hyvinkin tuttu näky ;) Kahvitauoista (mikä tauko???) on tullut mullekin tärkeitä, vaikka vauvoja onkin vain yksi (mutta lapsia yhteensä viisi) ja allekirjoitan kyllä tuon saman kanssasi: syöjiä riittää kyllä herkuille ja kaikelle muullekin. Meillä on tässä syksyllä kuukauden sisällä synttärit viidellä perheenjäsenellä seitsemästä. Olen ollut itse pitkään puolikuntoinen ja vaikka paljon tykkäänkin synttäreistä ja niiden valmisteluista, asettaa oma rajallisuus hieman esteitä. Synttärit ovat ehdottomasti tärkeitä ja koen jopa niin, että mitä enemmän lapsia, sen tärkeämpiä ne saavatkin olla, sillä kerrankin huomio on "vain" yhdessä lapsessa.

  ReplyDelete
 3. Ihanat pallerot! Mutta uskon kyllä, että pitävät vanhemmat kiireisenä... Tsemppiä arkeen ja kaikkeen ja terkut täältä Pirkanmaalta! ♥

  ReplyDelete
 4. Sielläpä riittää menoa ja meininkiä. Aurinkoa (ja niitä vapaahetkiä) arkeesi! :)

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Kaksoset ovat kyllä veikeitä marakatteja kiipeillessään :) Jos tarvitset yhtä käsiparia auttamaan niin let me know!

  ReplyDelete
 7. Hyviä nämä arkitodellisuuskuvat :) Synttärit on tosiaan tärkeitä. Meillä marraskuussa 3 vuotta täyttävä alkoi kysellä heinäkuussa, koska hänellä on syntymäpäivät ja nyt 5 vuotta maaliskuussa täyttävä aloitti samat jankutukset :D

  ReplyDelete
 8. Jep, meilläkin purraan ja kovaa... Kaikkiin tilanteisiin ei tosiaankaan ehdi, pakko välillä pitää huushollia pystyssä :D

  ReplyDelete
 9. ihana blogi...kiinnostaisi kovasti nyt nuo korit leluissa, mistäköhän moisia löytäisi ... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Olen ostanut ison korin Nougat - nimisestä kaupasta Helsingissä. Heillä myös verkkokauppa ellet pääse Bulevardille. Pienet samanlaiset on Mariankadun Olkkarista ... mutta muistaakseni Nougatissa on niitä pieniäkin. Olkkarilla ei ole verkkokauppaa. Suosittelen kumpaakin kauppaa käymisen arvoisiksi ! Ihania kauppoja. Korit oli aika edullisia muistaakseni.

   Delete