Moimoit eiliseltä!
Lotta tuli kotiin kaverin kanssa. Läksyt tehtyään kaksikko meni yläkertaan. Vauvat jäi roikkumaan porttiin kiinni. 
Portaikko on parasta mitä he tietävät! Ja yläkerta! Voi sitä riemun määrää, kun saavat valvottuna kiivetä portaat ja riehua yläkerrassa. Päivällä me ollaan siellä niin harvoin, koska kotityöt on täällä alhaalla. Meillä koiran kupitkin löytyy nykyisin portailta - vauvojen ulottumattomissa, jotenkin ne aina joskus saa kupit näppeihinsä ja vesi on ympäri ämpäri.
Muutenkin tämä kaksikko on kova kiipeilemään.

Tänään ohjemassa olisi ulkohommia - jos lykkäisi sipulit maahan ja yksi ruusu olisi istutettava, se oli heräteostos kesällä puutarhaliikkeestä enkä oikein löydäkään sille paikkaa. Jonnekin se olisi nyt kyllä laitettava ruukustaan ettei kuole kokonaan.

Mukavaa torstaita kaikille!
:)

5 comments

 1. Voi nämä sinun kotikuvat on aina herkkua! Voisin tuijotella yksityiskohtia vaikka kuinka kauan. Lempeää torstaita Niina♥

  ReplyDelete
 2. Voi noita touhupesiä! Meillä yksi samassa iässä ja hiki päässä saa hänen perässään juosta. Kaikkea mahdollista ja mahdotonta keksii ja kiipeilee ja repii... Huhhuh! No, kasvavathan nuo ja ihanahan tämä ikä on. Tsemppiä kahden kiinniottamiseen!

  Sissi

  ReplyDelete
 3. Ihanat pikku minityypit <3 ja myöhästyneet onnittelut! Meilläkin alkaa olla pian ajankohtaista hankkia portit, ei mene kauan, kun täälläkin jo möngitään eteenpäin. Meillä on aina ollut raput lasten aikana ja muistan kuinka niitä on kavuttu jo enen kuin opittiin kävelemäänkään :) Ja ne koirankupit..välillä koirareppana oli ollut ilman vettä, kun olin unohtanut kupit pöydällä pikku käsien ulottumattomiin ;) On sulla siinä tekemistä noiden kahden kanssa, mutta onhan ne niin sulosia ja touhuja on hauska seurata. Ja ei mene kauan, kun jo juoksevat pihalla omia menojaan (heh, vaikka ei ehkä ihan siltä aina kaiken väsymyksen keskellä tunnu ;D)

  ReplyDelete
 4. Onpas suloiset lapset ja niin touhukkaita :)

  ReplyDelete
 5. Me kaivettiin lasten kanssa sipuleita maahan viime viikonloppuna! 6 veet siis puuhastivat. Olivat ihan onnessaan :-) Mä en kestä, etten ole nähnyt teidän kaksosia vielä! Pakko korjata tilanne...

  ReplyDelete