Friday, September 11, 2015

Pikkukivaa perjantaina

Perjantain pikkukivaa. Lisää juttua tulossa ihanista , IHANISTA, Mis Crios - lastenvaatteista! Kaksosille löysin hauskat tupsupipot Zarasta, aamut on olleet niin kylmiä jo - kesähatut melkein pakattu kirppiskasseihin. Eilen leivoin taas porkkanakakkua - kun alkoi sokerihammas kolottaa. Hauskat lyijykynät Lotan koulureppuun -  Sass & Belle. Ne ostin koulun alkaessa täältä kotikulmilta, Moison Oulunkylässä myy niitä. Auringonkukka on pienessä lasimaljassa, jonka bongasin Loviisan Wanhat Talot - antiikkitorilta.

Mukavaa perjantaita kaikki!

*Mis Crios - vaatteet kuvissa - blogiyhteistyö

4 comments:

 1. Tuo lasimalja oli just mappiostos Loviisasta :) Ihania vaatteita....

  ReplyDelete
 2. Eihän tällaisia vaatteita saa näyttää, kävin heti kahlaamassa heidän sivut. Kyllä on kauniita, ajattomia ja persoonallisia vaatteita. Ja kynät on satumaiset, etsin kauan koululaisen kanssa kivoja kyniä ekaluokalle. Ei millään meinannut löytyä, ekalle luokalle varisnkin on kiva olla sellaisia aarteita penaalissa. Luotin liikaa Ombrelliinoon mutta ei. Täytyypi tutustua Moisoniin. Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Ahh taas niin ihania kuvia <3 Ja vautsi mitkä pipot! Oon kyllä hamstrannu meille kauhean kasan pipoja, mutta ehkä vielä....

  ReplyDelete
 4. No onpas kivaa pikkukivaa! Hyvän mielen kuvia!

  ReplyDelete