Tiistai moit!
Muistakaa ottaa rennosti myös tiistaisin! Tänään vauvoilla on semmonen aamu, että en ehdi paljon enempää koneella ollakaan, kun ladata nämä kuvat. Saati sitten itse ottaa reiskasti. Vauvat täyttää perjantaina yksi vuotta! Pitäs helpottaa ... ;) 
Vau!

Vilppu koiruli täytti just neljä. Hän on hieman rauhoittunut pentuajoista.

Pitäkää hyvä tiistai ystävät! Mun on nyt mentävä!!

2 comments

 1. Joko se vuosi tulee täyteen? Kyllä se siitä helpottaa, mutta ainahan niitä rankkoja aikoja kaksosten kanssa tulee. Jokainen murhe kun tahtoo tulla tuplana. Meidän Eka täytti neljä huhtikuussa ja kyllä todella huomaa, että kaveri on rauhoittunut viime vuodesta aivan hirmuisen paljon. En meinaa edes ymmärtää, ettei sellaista tohotusta ole enää joka lenkillä kuin aiemmin. Iso ja vanha koira on mulle vielä uutta ja outoa. Kooltaan Eka ei siis ole iso, mutta sydämeltään ja mieleltään.
  Mukavia juhlia teille sinne loppuviikkoon!

  ReplyDelete
 2. Joo, voitko uskoa! Vuosi. On kyllä toisaalta mennyt nopsaan, kun katsoo taaksepäin ja muistelee tilannetta masun kanssa vuosi sitten. 18 pvä on synttärit näillä.
  Huh huh!

  Toisaalta vuosi on ollut hidas kuin etana. Siihen on sisältynyt paljon väsymystä ja kyllästymistä. Ja muutenkin, oloni on yhä haikea ja surullinen vaikka ei voi puhua mistään babybluesista enää.

  Koirat! Nyt just vahtaan, että taukoaako sade niin kävisin vähän hölkkäilemässä koirulin kanssa. Mies on tänään kotona niin pääsisin.
  Koirassa on hommaa, mutta myös sitä ihanuutta - köllii vieressä sängyllä iltaisin, pienen pullean massun ei tarvitse kauaa olla vailla rapsuttelua ... :) vufff!

  ReplyDelete