AstiasenkkiMeidän teinin huoneessa on vanha iso astiasenkki joka oli täällä talossa, kun tänne muutimme. Saimme kannettua sen yläkertaan, kun irroitimme palan portaikon kaidetta. Muutoin se ei olisi mahtunut yläkertaan. Silloin tarvitsimme kaapin ylös toiseen lastenhuoneeseen, kaapin sisään mahtuu paljon lelutavaraa piiloon.

Nyt samaisen lapsen, nykyisen teinipojan huoneeseen pitäisi saada matalampi säilytysratkaisu, jonka päälle saisi telkkarin ja pelikoneen.
Vanha kaappi on nyt kovin epäkäytännöllinen. Se on liian korkea. Sisällään siinä on - arvatkaas mitä?
Se on täynnä Aku Ankan - taskupokkareita! Teini oli joskus innokas taskarinlukija. Nyt ei enää. Taskupokkarit odottavat nyt ehkäpä Vinskiä ääreensä. En siis raaski luopua komeasta kokoelmasta. Onhan ne olleet aika arvokkaita. Osa vanhoja, mun lapsuudesta.

Lotta lukee satunnaisesti akkaria, ei niin intohimoisesti kun teini teki alakoululaisena. Silloin jokainen uusi pokkari piti saada omaksi jonka kaupassa näki. Mitä paksumpi pokkari, sen parempi!

Ajattelin siirtää kaapin meidän käyttöömme aulaan. Kuvassa näkyvä matala senkki siirtyisi teinipojan huoneeseen. Tämä iso astiasenkki pitäisi vaan maalata, siinä on ollut tarroja ja kaikenlaista julistetta ja pinta on kärsinyt rumasti. Mitäs jos sen maalaisi mattamaalilla - joko mustaksi tai harmaaksi? Millainenhan siitä tulisi? Päälle saisi aseteltua kaikkea kivaa - kuten esimerkiksi lyhtyjä ja korurasioita. Sisälle saisin kirjat ja muut sälät lattioilta pois. Se olisi seuraava projekti joskus kun innostun. Mun on vaan todella vaikea hahmottaa astiasenkkiä muun värisenä. Mutta tuommoisena se ei oikein sovi enää sitten minnekään.

Näissä mietteissä - palaillaan, ja toivottelen mukavaa sunnuntain leppostelua kaikille!

2 comments

  1. Mattamaali kuulostaa hyvältä :) Valkoinen, harmaa tai musta ....

    ReplyDelete
  2. Matta kuulostaa hyvältä! Meidän ruokapöytä on mattamusta ja tykkään kovasti! :)

    ReplyDelete