Koristelut käynnissä

Eilen kävimme ilmapallokeskuksessa hakemassa kymmenen kappaletta heliumilla täytettyjä palloja koristeiksi. Tarkoituksena on sitoa niitä tuolien selkänojiin - kuten kuvassa, asetelma muuttuu hiukan tuosta tosin, koska tarvitsemme lisää tuoleja ja syöttötuolit lähtee tietty pois tieltä.

Tänään askartelimme Lotan kanssa kaksi tasselikoristetta ovensuihin silkkipaperista. Nämä löysin Papershopista. Setissä oli valmiit silkkipaperit, nauha ja ohjeet. Silkkipaperit oli valmiiksi leikattuja, ne oli helppo taitella ja tehdä.

Annoin Lotalle lahjaksi eilen (virallisena synttäripäivänä!) kynsilakkoja. Niitä hän oli kovasti toivonut. Flamingokuvioinen lahjapaperi on myös Papershopista.
Säkkituoli on osottautunut vauvojen lempipaikaksi. Nyt kyllä vein sen takaisin yläkertaan, se on niin massiivinen, että menee hermot itselläni  - kun se pyörii tässä keittiön lattialla. Lapset kyllä tykkää.

Huomenna on sitten leipomusten tekemistä ja lauantaina juhlitaan!
Hassua, mutta just huomasin, että mun puhelin on ollut kaksi päivää kiinni. Tajusin yht'äkkiä ja ei kyllä yhtään ole ollut ikävä eikä nähtävästi aikaa roikkua kännykässä! Huomasin vaan, että seitsemän tekstiviestiä ja tiistaina tulleet jo osa.
Heh. 

15 comments

 1. Olet loistava juhlien somistaja. Ihanalta näyttää :)

  ReplyDelete
 2. Ihania valmisteluja. Kestääkö nuo ilmapallot kauankin hyvin ilmassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, palloille luvattiin 5-7 pvä ilmalentoa ;)

   Delete
 3. Replies
  1. Jep, siitä se rakentuu ... nyt kun olisi aikaa vielä laitella loppuun. Vauvat just nukku ruhtinaalliset puoli tuntia taas päiväunia, lyhyesti. Niin en tiedä .... kuinka ehdin kaiken tehdä kun öisinkään ei pääse vauvoilta karkuun :(

   Delete
 4. Oi tuo vimppa kuva on niin vekkuli <3

  ReplyDelete
 5. Teille tulee varmasti mahtavat juhlat, kun järjestelyt ovat noin upeat! Ja kivoja kynsilakkoja lahjaksi.
  Kiva kuva kaksosista tuossa säkkituolissa. Se on jännä, miten usein sitä itsekin huomasi, että kaksosten oli usein pidettävä kosketustuntumaa toisiinsa, kuten teilläkin tuossa näyttää olevan.
  Mukavia juhlia ja onnittelut sankarittarelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, niinpä. :) Kiitos, vielä kun olisi aikaa enemmän näiltä pikkutihulaisilta keskittyä juhliin ...

   Delete
 6. Ihanat koristelut <3 Tuo matto on kyllä mieletön, onkohan se mistä hankittu? <3 :) kotini niin huutaa sitä <3 mukavia juhlia teille <3 <3 terkuin, anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anna, matto on Zara Home, aikoinaan tilattu siis Ellokselta! Uskomaton löytö koska kaikki aina kyselee siitä :) Muutama vuosi takaperin ostettu, oisko kolme vuotta sitten? :)

   Delete
 7. Kaunista. ja toi säkkituoli on ihana:) Mullakin välillä kännykkä pitkiä aikoja jossain... inhottaa ku nykyään pitäis olla aina tavoitettavissa.

  ReplyDelete
 8. Kylläpä näyttää mukavalta tuo koristelu :) Hyvää syntymäpäivää Lotalle.

  ReplyDelete
 9. Hei ihana blogi!!! Niin herkullisia värejä ja ideoita. Rakastuin noihin pastellinvärisiin syöttötuoleihin:)

  ReplyDelete