Lastenhuoneesta
Pieni puinen liinavaatekaappi oli ekaksi esikoisen vaatekaappina hänen pienessä huoneessaan. Sitten se oli Lotan lelukaappina. 
Nyt se palvelee taas vaatekaappina ja kätkee sisäänsä kaksosten pikkuisia vaatteita. Koristelin kaappia sisustustarroilla, joita tilasin Ranskasta. Tarrat on ihanat, mutta tosi jämäkät - niitä ei oikein pysty siirtelemään kun yhteen paikkaan on ne laittanut.
Kaapin takana on hormiseinä, jota en ole vielä maalannut tai käsitellyt. Se on vielä sävyssä, joka oli liki sitä edellistä tapettia. Mutta en tiedä, jossain vaiheessa huone saa taas eri tapetin (kaksoset ja muut ipanat kasvaa ja huoneet taas muuttuu), joten ei ehkä tehdäkään hormiseinälle mitään tässä vaiheessa.

Brion pientä leikkihellaa olin jo laittamassa pois, koska Lotta ei enää halunnut sitä eikä se pysynyt kunnolla kasassa. Sen sisään on ryöminyt lapsia piiloleikeissä ja seinät ovat kierot. Mutta kun se oli komerossa konttasivat kaksoset aina näpräilemään leikkihellan nappuloita ja kelloa. Laitoin sen sitten esille ja tykkäävät siitä kovasti. 


25 comments

 1. Voi että mie tykkään teidän kodista ja sisustusjutuista... Kiitos taas tästäkin postauksesta :) :) t.Reetta

  ReplyDelete
 2. Miten viihtyisää :) Tuo kaappi on tosi kaunis ja tarrat myös. Sitä aina ihmettelen, että miten se menee niin, että jos jollain muulla on jonkun kaapin tm. päällinen täynnä tavaraa, niin se on mielenkiintoista ja kaunista, mutta sitten, kun ne on omia tavaroita, niin näyttää vaan rojukasalta :D Saman efektin olen huomannut petiasioissa. Toisten peiteröykkiöt ja kauniita lakanoita yms. sisältävät petaamattomat sängyt on ihanan ja houkuttelevan näköinen. Oma, vaikkakin kauniita petivaatteita sisältävä, petaamaton sänky näyttää siltä, että no, se olisi peitettävä äkkiä päiväpeitolla.

  Hyvä juttu, että meidän lapset ei oo ainoita, joilla ei Brionkaan lelut pysy kuosissa. Meillä on myös tuo leikkihella eri värisenä ja sitä on parsittu jo kasaan useamman kerran eikä se nytkään ole ehjänä. Minun kauniissa kuvitelmissahan siinä tehdään ruokaa ja ne kivat ruoka-aineslelut on koreissa yms. kivasti saatavilla. Todellisuus on luovempaa eli yleensä hella on vintattu jotenkin päin nurin, pleksiluukku irrotettu parempaan käyttöön, kansi pois, toinen lapsi siellä sisällä tai kaikki lelut ängettyä sinne tai jotain muuta mukavaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, näyttää tuokin rojukasalta mielestäni ;) Siinä oli ennen semmonen kori missä pikkukengät jne. oli, mutta lainasin korin keittiöön.
   Joo, pleksi on hajonnu aikoja sitten hellasta ...

   Delete
 3. Onpa kaunis kaappi. <3 Mutta ihan totta, lapset kasvavat niin nopeasti, ettei lastenhuoneen sisustuksessa meinaa millään pysyä perässä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) niinpä. Onneksi on aina yks huone, jota saa vähän väliä sisustella uusiksi! ;)

   Delete
 4. Taas niin ihania kuvia! Niina, sinun yksi tehtäväsi maailmassa on tuottaa hyvää mieltä näiden kuvien avulla, se on varma se! <3
  Vanhassa talossa ja puuhuonekaluissa on sitä jotakin. Uusissa kaluisteissa ei koskaan ole samaa tunnelmaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin juuri! Vanhan talon tunnelmaa, ei sitä saa kun vanhassa talossa :o) Kiitos ihanista sanoista maria!

   Delete
 5. Haha tuo uuni! Meillä sama uuni, yli 23v vanha ja kiero kuin mikä. Tällä hetkellä meidän 10kk tunkee sinne kaiken minkä löytää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) :) Onkohan vanhemmat uunit parempia kuin nämä uudemmat. Nää tuntuu olevan ihan pahvia ;D

   Delete
 6. Sainpas viimein aikaiseksi kommentoida blogiasi :) Kiitos ihanasta blogista! Olen tätä jo pitkään seuraillut, varsinkin nyt, kun itseltä löytyy varsin samanikäinen pikkutaapero kotoa. Nuo postikortit ovat kiva idea, voisin ottaa tuosta vinkkiä ja tuunata pojan huoneen kaapinovea korttiaarteilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kaksoset yrittää aina repiä niitä irti, mutta pitää hämätä pois tihutöistä ... :O)

   Delete
 7. Eipä ole aiemmin tullut vastaan samaa lamppua, mikä vielä roikkuu katossa vanhempieni luona ja itsellä ikää lähes 40 v. ☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taidetaan olla melko samanikäisiä sitten, Kati! :) Nukkumatti-lamppu, löysin sen muistaakseni Huutonetistä ja se tuntui heti nostalgisen samanikäiseltä kun itsekin olen. Alunperin otin talteen, että jos tulee lastenhuone keikkaa, voin käyttää mahdollisesti. Sitten meiltä hajosi yksi valaisin täältä kotoa, ja jouduin vaihtelemaan, niin laitettiinkin tämä jemmasta kattoon :)

   Delete
 8. niin valtavan ihanan näköstä! :)

  ReplyDelete
 9. Lastenhuonepostaukset on mun lemppareita! Eikävähempää nyt, kun meillä on kotona käynnissä lastenhuoneiden siirto&uudelleenjärjestelyprojekti. Mistä olet hankkinut tuon Babar-julisteen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, Babar on hankittu semmosesta netti julistekaupasta jo tänne muutettaessa (eli monta vuotta sitten!) kun allposters - muistaakseni joo :) Kävin kattomassa sieltä sivuilta nyt nopsaan niin ei ollut just tätä Babaria, mutta muita ihania oli noin 5kpl. Babar lentokoneessa ja perhe jne. Ihania.

   Delete
 10. Sun blogi on värimaailmallisesti ja tyylillisesti kyllä ihan mun suosikkiblogeja! Ei aina muista kehua, mutta käyn täällä nautiskelemassa. Wanhan Wallankumous, Vuohenlinnan väki ja Radanvarren ohdakkeita ovat muita suosikkejani. Aina tekee mieli yrittää katsoa omaa värimaailmaa eri tavalla, kun katselee teidän kaikkien blogeja. Mutta mun silmät jotenkin näkee pitkälti perusvärejä, en oikein osaa elää murrettujen kanssa, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ihan mahtavaa palautetta! :) olet ihana! Tutut suosikkiblogit sinulla, itsekin luen niitä :) paitsi Radanvarren ohdakkeita on uusi tuttavuus, pitääkin käydä siellä!

   Delete
 11. Kaunis kokonaisuus ja ihana tuo sänky.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, kumpaa sänkyä tarkoitat? Varmaan valkoista rautapinnistä? Se on ollut jo Lotalla vauvana ja siitä tulee meidän lapsille semmonen perintösänky <3 Löysin sen huutonetistä aikoinaan, ja se jolta ostin sen, lapset oli jo isoja. Hän taas oli ostanut sängyn Belgiasta antiikkikaupasta :o) Ihana ja oikeesti vanha ja antiikkinen ja kaikenlisäksi oli halpa kun saippua! :))))))) Muutaman kympin!

   Delete
 12. Ihana lastenhuone! Mistä ranskalaisesta nettiputiikista olet sisustustarrat tilannut? Saimme juuri kahdeksankuisen poikamme huoneen seinät maalattua ja tapetoitua, ja juuri tuollaiset tarrat sopisivat huoneen henkeen. Kiitos inspiroivasta blogista! - Pauliina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Pauliina! Tarrat on täältä: http://en.smallable.com/5117-nathalie-lete#page_2

   :))))) Kiva, jos pystyin olla avuksi sinulle!

   Delete
 13. Meillä oli kotona tuo sama lamppu :)

  ReplyDelete