Jouluherkkuja ja kuulumisia

Hiphei, se olisi sitten viikonloppu! Työelämässä oli perjantai aina paras päivä; väki oli iloisempaa kuin keskellä viikkoa, päivään saattoi sovittaa ehkä lounaan ulkona ja työpäivän jälkeen kävin aina leipomossa tai Stockalla hakemassa jotain herkkua kotiin  - illalla ehkä juustoja ja lasi viiniä.

Nyt kun olen kotona ei viikonloppu eroa normaalista mitenkään - herkuttelen joka päivä! Rytmi on kaksosten kanssa aika tarkkaa - mutta ei kuitenkaan aina mene niinkuin Strömsössä. Iltaisin olisi kiva käpertyä sohvaan katsomaan hyvää leffaa glögimukillisen kera - mahdotonta, saan vieläkin ravata lastenhuoneessa näitä kahta menninkäistä lohduttelemassa tunnin välein.

Tällä viikolla on säpinää riittänyt - (ja onneksi paljon sosiaalisia tilanteita!) olen käynyt keskiviikkona vesijuoksemassa ja höpöttelemässä naapurin kanssa, eilen kävi työkaverit glögillä ja vauvoja katsomassa, tänään on vuorossa rakkaan pienen ihmisen kymmenvuotissynttärit ja huomenna lapsuudenystävän luokse yökylään heidän uuteen kotiinsa.

Joulukoristeiden kanssa yritän vielä himmailla koska pidän niitä sitten yli vuodenvaihteen esillä. Joulukoristelaatikoita aletaan penkoa ensimmäisenä adventtina.
Kaupunkireissulla viikko sitten kävin Habitatin myymälässä kiertelemässä ja löysin nuo hauskat kuvassa vilahtavat pähkinänsärkijäukot.

Kaipaatteko muuten jouluisia reseptejä? Leivoin eiliseksi juustokakun piparkakkupohjalla ja (Minna Canthin tapaan) pehmeän maustekakun. Maustekakusta tuli just semmoinen kun mummolassa. Reseptit on uudesta Kaikkien aikojen jouluherkut lehdestä. Voin ne raapustaa kommentteihin jos joku haluaa. Mutta nyt ...
oikein ihanaa viikonloppua ja tavataan taas pian blogissa kamuset! 

8 comments

 1. Ihanaa että ehdit kirjoittamaan, olen usein käynyt vilkaisemassa. Meidän 1v4kk ihan mahdotona yökukkuja myös, huh huh. Ihan eri kun vanhemmat sisaruksensa aikoinaan. Jään hetkeksi ihastelemaan kuviasi ennen kun juostaan taas koululaista hakemaan. Illalla juhlitaan 7v kavereidensa kanssa työväenopistolla. Leppoisaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, tsemppiä sinnekin öihin! Itse alamme olla totaalisen kyllästyneitä tilanteeseen, joka vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu... mikään yö ei ole sen helpompi kuin edellinen. Mutta onneksi mulle on tulossa kivoja reissuja joita odotan ja sillä jaksan kun tiedän, että pääsen lepäämään.

   Jee, onnea sinne 7v. ! <3


   Delete
 2. Kiva olisi saada nuo reseptit. Mukavaa joulunodotusaikaa!

  t. Jaana

  ReplyDelete
 3. Kiva, kiva, kohta nähdään! :)

  ReplyDelete
 4. MUMS....onpas ihanan jouluisen näköistä jo. Koska lähdet sinne reissuun?

  ReplyDelete
 5. Ymmärrän tuon mahdottoman leffa-glögi session ! Meilläkin 1v on sitä mieltä että äitin on turha kattoa telkkua :)

  ReplyDelete
 6. Ymmärrän tuon mahdottoman leffa-glögi session ! Meilläkin 1v on sitä mieltä että äitin on turha kattoa telkkua :)

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete