Tuesday, November 10, 2015

Jumppapussi
Oi, mikä ihanuus odotti meitä tänään postilaatikossamme! 
Olin aikaisemmin vihjannut Novalle, että tarvitsisin meidän ekaluokkalaiselle kouluun jumppapussin. Silleen että: "tekisitkö mulle? Pliiiiiis?" Ja oikein, luotin Novaan tässä asiassa ja ihanuuden hän teki. 
Kiitos murunen! Meidän Lotta halusi heti ottaa pussukan myös treeneihin (joilla tarkoittaa cheerleadingharrastustaan).

Niin ihanaa, kun kaunis tuote tulee kivasti pakattuna, ihastuttavissa kääreissä ja koko pakkauksessakin käytetty aikaa.


5 comments:

 1. On kyllä söpö jumppapussi! Täytyy pistää idea korvan taakse :)

  ReplyDelete
 2. Ihana jumppapussi ihanasta kankaasta, erottuu kyllä niin koulussa kuin treeneissäkin edukseen :)


  ReplyDelete
 3. Ihana. Munkin pitäis ommella pussi retkeilyastioillle, hyvä kun muistutit! Leiri ens vkl

  ReplyDelete
 4. Moikka, tää nyt ei postaukseen liity, mutta kerrotko miten onnistun tilaamaan tuotteita petitpanista, joka linkkilistassasi? Koska sivut ovat vain ranskaksi tyssäsin heti siihen ostoskorin toiseen kohtaan, jossa oli ilm.tarkoitus kirjautua? Apuva! Sivuston email osoitteesta ei apua herunut. Tuotteet ovat niin ihania, että haluaisin kovasti tilata!

  ReplyDelete
 5. Kyllä, siis kirjautua. Käytä vasemmanpuoleista kirjautumistapaa jos olet uusi asiakas ... eli luot käyttäjätunnuksen ja tilin kohdasta : "Créez votre compte
  adresse e-mail. Siihen syötätkäyttämäsi sähköpostiosoitteen ja sitten klikkaat turkoosia "Créez votre compte" alla. Pääset seuraavalle sivulle johon täyttelet sitten kaikki kohdat ainakin missä punainen piste (pakolliset tiedot) ja luot salasanan kohtaan "Mot de passe". Ville = kaupunki, pays = maa. Puhelinnumeroon muistat laittaa sen +358 ja tiputtaa ekan nollan pois :)
  Sitten lopuksi vaan taas eteenpäin sivun alalaidasta klikkaamalla turkoosia s'inscrire. Siellä kysytään sitten luottokorttitiedot ja millä kuriirilla lähetystulee UPS, DHL, yms. en muista mitä he käyttää. Mutta oon sieltä tilannu isojakin paperituotteita ja aina on tulleet ehjinä perille ja kaikki mennyt nopeaan ja luotettavasti.

  Oliko apua? :))

  ReplyDelete