Ripaus countryjoulua


Terveiset Country White Oitbackan kartanoputiikin joulumaan avajaisista. Kauden ekat glögit tuli nautittua, ai että!  Ja ihanat tarjoilut. Saimme kierrellä muiden bloggaajien kanssa Oitbackan ihanassa vanhassa talliputiikissa, joulumusiikin soidessa taustalla, tunnelmoiden, tosiaan glögin ja piparin tuoksuessa ...  ja mikä siellä takahuoneessa odottikaan! Aivan upea joulumaa. Ja Joulupukki! 

Parissa ekassa kuvassa on omia ostoksiani meille kotiin. Pari Mailegin kuusenkoristetta ja Le Comptoir de Mathilden sinappia ja oliivihilloa. Niin kauniit purkit. Oliivihilloa juustojen kaveriksi ja sinappia sitten kinkulle. Niipperin mudcake, tee on joululahjaksi ystäville. Tuoksuu taivaalliselle! Voi kumpa voisitte tuoksuttaa teepakkausta näin netin välityksellä.

Mukana tapahtumassa oli myös kauniit Marudesign - korut. Ihania! Esittelyssä oli myös Svanefors, Arte Pura, Durance, Linum ... yms. Kyllä meidän kelpasi. 


Oitbackan idyllisessä miljöössä tekee mieli heittää öljykangastakki päälle, lantsarit jalkaan, ruutulätsä päähän ja ottaa oma JackRussellinsa siihen viekkuun ja saapastella tiluksilla. Jäi tekemättä - mutta upea paikka! Suosittelen sinne päiväretkeä, pimeällä siellä ei kyllä näkynyt kuin tähtitaivas - mutta oli sekin superhieno.

Country White Tuomarinkylän kartanolla on ihan lähellä meitä, joten siellä tuleekin aina piipahdeltua harva se viikko. Vauvojen kanssa kärrylenkillä tai koiran kanssa iltalenkillä.

Life is more fun at the countryside!

2 comments

  1. Kiva oli käydä ja joulumaa oli ihana! Tekisi niin mieli avata oma oliiivihillopurkkini ja herkutella....ehkä yritän vielä tsempata ja olla avaamatta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi, niin olikin :) :) Vielä ei ole ihan joulufiilis, koska nurmikko näkyy ikkunasta - mutta pikkuhiljaa se hiipii mieleen <3

      Delete