Thursday, December 3, 2015

Joululehdet

Olen kantanut kotiin taas kaikki kauppojen suomalaiset joululehdet ja tietenkin Lantlivin.  
Lantliv oli ok, mutta ei niin kiva kun odotin. Suomalaisiin joululehtiin taas jotenkin petyin. Ei löydy sitä tunnelmaa, joka saa selaamaan lehdet hiirenkorville uudestaan ja uudestaan. Ihan mälsiä jos saan kritisoida. Tämä oli sitten vaan minun oma mielipiteeni! Nyt saa vinkata omat suosikkinsa tämän vuoden joululehdistä.

Kuvissa ikisuosikkini BoligLiv - lehdet). Ylin on aivan ihana, BL Kreativ Jul 2010.

Niitä säilytän kuin aarteita. Lähden ystäväni kanssa jouluiselle matkalla Kööpenhaminaan 11 pvä. Olemme Tanskassa kolme päivää. Otan reissun lepona. Olen ansainnut sen. Vaikka omatunto soimaa kun jätän lapset kotiin - mutta tämä olkoon joululahjani itselleni itseltäni. Paluumatkalla hamstraan lentokentän lehtihyllyt tyhjiksi. Katsotaan löydänkö yhtään ihanaa lehteä mukaani joulutunnelmointiin. BoligLiv ei petä, sen tiedän.


13 comments:

 1. Jätä pliis mullekin pari lehteä, jos ehdit ensin -oon samaan aikaan siellä, tosin taas vain yhden yön ja kahden päivän pikareissussa.
  Bolig Liv on vakkarituominen, sitä ilman en Köpiksestä kotiin pääse!

  ReplyDelete
 2. Olen itsekin ollut tänä vuonna pettynyt joululehtiin. Tilasin Kaikkien aikojen joulun ja ruokalehden ja niistä pidin. Muita en ole hankkinut, kun selaillessa jo on huomannut, ettei niistä tule sellaista tunnelmaa, jota vanhoissa joululehdissä on. Siispä kaivan ne vanhat esille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikkien aikojen Joulu mulle tuli kanssa ja ruokalehti on hyvä! Ihanat kuvat ja reseptit. Tykkään jutuista jotka Jatta Heinlahti on kuvausjärjestellyt.

   Delete
 3. Ihanaa reissua sulle Niina <3!! Olet todellakin ansainnut, ei kahta puhetta..ainahan se äitiyteen kuuluu se riittämättömyys ja huono omatunto mutta veikkaanpa että reissusta palaa vähän eri ihminen jos saat levättyä hyvin ja virkistäydyt! Se on siis vain ja ainoastaan lastenkin (ja miehen;) etu. Jaksat olla taas parempi äiti...Haaveilen itsekin Köpiksestä..sitten joskus. Nyt ei ole budjettia mutta joku päivä aion toteuttaa...Joulun aikaan varmaan aivan ihana paikka, mutta myös kesällä. Nauti!!!!
  Tuija :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen odottanut tätä matkaa kuin kuuta nousevaa jo syksystä. Ei mullakaan olisi budjettia mutta sain muhkeat veronpalautukset joista riittää tähän matkaan :) Lentolippurahat tienasin sillä kun vein viikoksi meiltä pieniä lastentamineita Vekarakirppikselle :) ! Kyllä mä luulen, että matka tekee ihmeitä. Ja uskon, että mulla ei ole yhtään ikävä. Ehkä vähän :) ;) Miehelle tekee todella hyvää pyörittää kolme päivää kotia ja lapsia. Näkee mitä minä oikeasti teen täällä.
   :)))

   Delete
 4. Nykyisin lehdissä esitellään paljon bloggaajien koteja, ja välillä minusta ne lehtien kuvat eivät ole niin kivoja ja tunnelmallisia kuin bloggaajien omat kuvat blogeissa. En ole vielä tutkinut tämän vuoden joululehtiä, joten niistä en osaa sanoa, mutta aina enemmän ja enemmän tulee vaan luettua blogeja kuin lehtiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Viime vuonna muistan yhden ihanan joulujutun jostain aivan superihanasta kodista, jossa oli portaikka ja kaunis tapetti ... mutta lehden annoin anopille koska hänen piti siitä saada kudontaohjeita. Ja mun piti saada lehti takaisin, mutta en saanut, se on kai kadonnut jonnekin HÖH. No se oli ainoo kiva viime vuodelta.

   Mulla on just uusin LantLiv NR12 tässä, tänään hain kaupasta. Ja samalla mukaan tarttui Gård&Torp - koska siinä näyttis olevan Badrum för alla smaker / jos sais inspistä kylppäriremonttiin.

   Delete
 5. Nyt jätät pakkaamatta sen huonon omantunnon, kun ei sellaista ole syytä potea edes, nautit ja rentoudut :) Olen samaa mieltä joululehdistä, pettymys oli. Kaikkien aikojen joulu- lehti oli kotimaisista paras. BoligLiviä en ole juuri lukenutkaan, täytyypä pistäytyä lehtihyllylle, jos löytyisi sittenkin tänäkin vuonna se The Joululehti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, näin teen! Harmi vaan mutta BoligLiv on lehti jota Suomesta ei saa mistään :( Siksi aina nakitan Ruotsin ja Tanskan kävijöitä sen mulle tuomaan.

   Delete
 6. Jee, honey ♥ Me niin lähdetään!!! :) Can't wait!

  ReplyDelete
 7. Olet ansainnut matkasi ja joululeposi Köpiksessä :) Nauttikaa ja ottaa rennosti. Ei huonoa omaatuntoa mukaan....lapset ja koiruus pärjäävät kyllä isän kanssa mainiosti. Joululehdet on ihania.... olen osastanut niitä jo ihan liikaa.

  ReplyDelete
 8. Country Homes & interiors ja English homes, niiden joulukuun numerot ovat kolahtaneet meitsiin parina viime vuonna. Ihanat, erilaiset lämminhenkiset joulukodit esittelyssä :-)
  Tiina

  ReplyDelete