Välipäivät
Fiilistelemme Joulua vielä Uuteen Vuoteen saakka. Kynttilät palaa jatkuvasti. Valmistelen paistia ja jouluruuanjämiä illalliseksi. Ajattelin käydä lenkillä kaksosten ja koiran kanssa. Isommat lapset pelailee lahjapeleillään - jotka ovat näitä vouhotuksia - pleikkaa ja tablettia. En voi pakottaa leikkimään puupalikoilla kai enää, on taivuttava nykyajan peleihin. Huokaus.
Kaksoset sai pukinkontista kivoja leluja, mutta hauskimmat on silti lusikat, tyhjät jugurttipurkit ja sitten tietenkin kaikki mitä ei saisi ottaa.

16 comments

 1. Ihania kuvia...välipäivien rauhallisuutta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) Hmmm ... rauhallinen hetki on vain silmänlumetta!

   Delete
 2. Sinulle on haaste blogissani :)

  http://arjenmiljonaari.blogspot.fi/2015/12/ystavakirjahaaste.html

  ReplyDelete
 3. Aivan hurmaavat tunnelmat teillä! Hauskoja välipäiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos. Ihanaa ja taianomaista Uutta Vuotta teille <3

   Delete
 4. Tuota kaappia tulin ihastelemaan ja mietin, olenkohan ennen täällä käynytkään:) Siispä tutkimaan muitakin postauksia.
  Mukavaa vuodenvaihdetta toivotellen SisustEllen♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Kaappi on ihan hetken mielijohteesta ostettu Virosta kun sain myyjältä kuljetuksen kotiin. Ostin sen antiikkisena mutta lähemmin oon tutkinut sitä, että en tiedä onko se niin antiikkia kuitenkaan ;) Vanha se on, mutta ei niin vanha kun luulin :o) Ihanaa vuodenvaihdetta sinullekin Ellen!

   Delete
 5. Tähän pimeään vuodenaikaan on ihanaa poltella kynttilöitä. Samoin takkatuli on niin ihana ja siitä nouseva lämpö niin pehmoista ja miellyttävää ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mekin polttelemme toista kakluuniamme mutta maltilla - vauvojen pienet kädet on niin joka paikassa, että uuni ja luukut kuumenee järkyn kuumiksi niin ei ole oikein uskaltanut vielä kunnolla paukutella puita uunissa ...

   Delete
 6. Ihania retro leluja ovatkin nuo pienokaisten lelut! :) Mukavia välipäiviä ja lähestyvää uutta vuotta teillekin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mä oon niin tarkka leluista ! :) Mottoni on siis että kauniit astiat, pyyhkeet ja lelut - ne jää kuitenkin aina lojumaan lapsilta joka puolelle niin näin esteetikkona olen sen ratkaissut niin, että saavat sitten jäädäkin lojumaan ;)
   Yläkerrassa on sitten vähän höllempää ja se onkin täynnä kaikenmaailman muoviukkeleita ja leluja joita jostain on tänne kulkeutunut.

   Delete
 7. Kauniit tunnelmat täällä blogissa jonne nyt vasta löysin uutena lukijanasi :)!
  Tervetuloa vastavierailulle seuraamaan rintamamiestalon elämää :)

  ReplyDelete
 8. Kodistanne nayttaakin olevan juttu saksalaisessa we love living -lehdessa (1/2016 numerossa). Teilla onkin kaunis koti ja aivan ihana ihana tunnelma! Terveiset Frankfurtista! T: Kaisa

  ReplyDelete