Jippii, viikonloppu!
Nämä kaksi pientä menninkäistä on varastaneet shown blogilta - mutta hold your horses! Kyllä tämä tästä taas pyrähtää käyntiin.
Päivät menee niin nopeaan, että ei ehdi edes suunnitella bloggaamista. Tai ehtii aina SUUNNITELLA ...  mutta se TOTEUTUS  jää aina iltamyöhään ja sitten on ihan zombina paikallaan, eikä jaksa avata läppäriäkään. Mutta kuten sanoin, semmonen tunne, että kyllä tämä tästä taas lähtee käyntiin!

Kylmä - mutta onni onnettomuudessa - menninkäiset tykkää nukkua pakkasessa päiväunia. Pakkanen on nyt kylläkin taittumassa, ihanaa.
Remontti kylpyhuoneessa - ei vielä edistystä ...  mutta tarjouspyyntöjä laitettu ja pienin askelin eteenpäin. Kaksi firmaa käynyt katsomassa tilaa. Iso remontti tulossa mutta se oli tiedossakin. Eli pelkkää laattaa vaihtamalla ei tule mitään, koko komeus on purettava.

Viikonloppu, se tietää pizzaa ja punaviiniä. Tänään lauantaina ehkä jos kilttejä ollaan --- me saatamme saada vauvat yöhoitoon - joten jippiaiee! Ja Lotta on menossa yökyläsynttäreille naapuriin.
Ja kaikki tämä tarkoittaisi kunnon yöunia. Kun pienet hiiret on poissa niin saako pulleat kissat tanssia pöydällä? ;)

Mukavaa viikonloppua!

8 comments

 1. Erityisen mukavaa päivää ja levollista & hyvää yötä <3 Olen niin toivonut teille kunnon lepohetkiä!! Mie tykkään hirmuisesti siun blogista :) :) t.Reetta

  ReplyDelete
 2. Peukut pystyssä että saatte sen vapaaillan ja hyvät unet! Täälläkin pizzaa ja punaviiniä suunnitteilla ja ai että se kuulostaakin hyvältä!

  ReplyDelete
 3. Suloiset menninkäiset siellä!! :)

  ReplyDelete
 4. Ihanat menninkäiset ja niin kivoja kuvia! Teillä on kyllä kaunista, tuo mattokin on aivan ihastuttava! Oikein kivaa viikonloppua siis, ilman muuta kissat tanssii pöydällä kun hiiret on pois (elleivät nukahda ennen sitä :D).

  ReplyDelete
 5. Suloiset menninkäiset! :) Pizza ja punaviini kuulostaa myös ihanalta -kyllä viikonloppu saa aina sen verran poiketa arjesta. :)

  ReplyDelete
 6. Ihanaa, kivaa iltaa ja kaikki ilo irti! 😄

  ReplyDelete
 7. Toivottavasti ilta oli ihana, ainakin ansaittu!

  ReplyDelete
 8. Vauhdikkaan näkösiä kavereita!

  ReplyDelete