Ulkoruokinnassa
Tapahtunut epäonnea lähipäivinä parikin kertaa ... jääty niin sanotusti "lukkojen taakse". Toisella kerralla pelasti lukkoseppä, joka tosin muisti todella kalliilla laskulla ja toisella kerralla miehen ja kaksoset pelasti naapuri - ruokkimalla ja tarjoamalla suojaa tunnin ajan. 

Vara-avaimesta ei ekalla kerralla ollut apua koska koko lukko oli mennyt rikki, eikä enää päästänyt meitä poloisia sisään taloomme. Toisella kerralla mies heitti minut ja Lotan uimahalliin ja avain oli taskussani, ovi lukossa ja mies joutui sitten hengailemaan naapurissa ja huoltoasemalla kaksosten kanssa - kun ei omaa avainta hänellä ollut mukana. No ja joo, epäonnisia sattumuksia jotka liittyvät ulko-oveemme mutta on olemassa paaaaaljon enemmänkin murheita, pientähän tämä. 

Ulkona on todella keväistä - tulin juuri lenkiltä koiran ja kaksosten kanssa ja jalkakäytävät olivat jostain kohdin pitkiäkin pätkiä ihan sulia! Aurinkokin paistoi ja linnut lauloivat. Todella, tuleekohan nyt jo kevät kunnolla?

Tulin kotiin ja kurkkasin postilaatikkoon. Sain Novalta ihanan paketin! Voi kuinka hän pakkaa tuotteensa kauniisti. Näytän huomenna mitä paketissa oli! Aivan superihana juttu!
Olemme hiihtolomalla lähdössä lasten kanssa minilomalle Tukholmaan joten tämä jos mikä tulee tarpeeseen. Enemmän huomenna!


2 comments

 1. Hei sullon uusi juliste :D
  T.Liisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja toivottavasti (toivon toivon TOIVON ja haluan uskoa!!!) pian myös uusi ihana kylpyhuone <3 ... printti on Stillebenin ja ATWTP : n yhteistyö (liittyy pakolaisiin ja suvaitsevaisuuteen) , Köpiksestä toin joulukuussa. Sain sen kehystetyksi- niin halusin esitelmöidä.
   Juon kupin kahvia Liisa, ja sitten nähdään! Ja ihan varmasti tulee lenkillä sit pissihätä :D

   Delete