Miksei aina vois olla perjantai?Toivottelen ihanat viikonloput teille kaikille! Sain juuri siivottua marsujen häkin (niinpä juuri ... ) ja nyt kahvit, sitten kävelylenkki ja illalla otetaan vastaan siskon perhe - syödään yhdessä. Kiva ilta siis tulossa!

Huomenna kaksosista toinen lähtee yökylään, kun mies on koko päivän poissa - saan hiukan apua iltaan. Yhden taaperon kanssa on vaan niin paljon helpompaa kuin kahden. Mutta kuitenkaan, en heitä mihinkään maailmassa vaihtaisi.

Vinski pieni poika tuli naamalleen alas pinnasängyn laidan yli heittämällä toissailtana. Säikähdin aivan kamalasti, muistan kuinka sydämeni hakkasi rinnassa, kun nostin hänet syliin lattialta. Itku oli kamala. Tätä episodia edelsi ihan hirveä kiukkukohtaus (enteileekö uhmaa, mutta nukkumaan ei vaan haluttu mennä, vaikka väsymyksestä silmiä hierottiin jatkuvasti ja itkua tuherrettiin). Kukaan muu meidän lapsistamme ei ole koskaan edes yrittänyt kiivetä - saati roikkunut pinnasängyn laidan yli. Näiden kanssa on niin paljon rankempaa. Hirmu vilkkaita ja nopeita liikkeissään ja kun on kaksin kappalein - koko ajan sattuu ja tapahtuu.

Yöt meillä menee vaihtelevasti. Ei nukuta vieläkään kokonaisia öitä ... heräämisiä saattaa olla niin, että toinen on todella levoton koko yön ja toinen nukkuu. Ja sitten seuraavana yönä osat on ihan toisinpäin. Mutta söpöjä ne on! :)


7 comments

 1. Meillä kaikki lapset tulleet pinnasängystä yli :-) Mutta kaksoset olivat pahimmat!! Mulla on niin toi vielä muistissa, vaikka siitä on aikaa. Ja sitten kun ei kiinnosta nukkua ja pinniksestä pääsee itse pois = voi elämä :-D :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, uskomatonta. Nyt on semmoset menot ollu pari päivää että A nukahtaa omaan pinnikseen ja V sohvalle, josta kannetaan sit sänkyyn. Mitähän tästäkin kaikki kasvatustädit sanoisi 😂

   Delete
 2. Onneksi ei sattunut pahemmin Vinskille! Tuo Alvan Nooiksen puku näyttää ihanan tutulta. Vilpurilla oli myös samanlainen pienenä ♥ Ihanaa viikonloppua ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. ☺Joo, ostin sen just ! Maksoin huimat 7 euroa NoaNoa nettikirpparilla! Ihan löytö voisin jopa sanoa ❤❤

   Delete
 3. Muistuu mieleen eräs ystäväperheen pieni ehtivä poika. Yöhousuina oli aina sukkikset, kun muuten kiipesi pikkuvarpaita apuna käyttäen pois pinnasängystä. Meistä se oli niin huvittavaa, mutta vanhemmista taatusti ei ;)

  ReplyDelete
 4. Hymyilyttää, pikkuvarpaita apuna käyttäen -kyllä ne pystyy vaikka mihin ❤

  ReplyDelete
 5. Toivottavasti nyt levännyt olo ja hyvällä mielellä uutta perjantaita kohti!

  ReplyDelete