Vitriini kylpyhuoneeseenKylpyhuonetta on nyt purettu pikku hiljalleen - olin viikonlopun matkalla ja miehen oli sillä välin pakko  hoitaa lapsosia ja kotia ja tehdä töitäkin - niin purkutyöt jäi hetkeksi. Tänään taas jatkuu ja varsinainen remonttimies aloittelee sitten keskiviikkona. Hieman tökkii nämä aina tulevat viiveet. Hänen piti aloittaa tänään, mutta koska purkaminen on kesken niin noh, minähän se syy olen kun olin poissa viikonlopun.

Joo niinpä! Kuvassa yllä on vanha seinävitriini, joka tulee kylpyhuoneen yhteyteen, mihin pesukoneetkin. Kaappi laitetaan seinälle ja saan sinne kaikki pesuaineet. Itse alunperin suunnittelin TODELLAKIN taas pelkistetympää yksilöä paikalle, mutta sitten taas kävi näin. Ihastuin koukeroisempaan. 
Muita kaapistoja - niitä mietin vielä. Mutta mitään valmista ratkaisua tai kokonaisuutta en nyt ota. Mielessä on, että tehtäisiin paikoilleen toiseen päähän huonetta pelkästä helmipontista ja rungosta lattiasta kattoon komerot, joihin menee pyyhkeet, imuri, lämminvesivaraaja ja yksi olisi miehen ja pojan urheilukamoille. Katsotaan mitä tapahtuu!

13 comments

 1. Nätti on! Meilläkin odottelee uuden kodin valmistumista tuo kaunis vitriinikaappi, jonka oli tarkoitus asettua uuteen pikkuvessaan asumaan. Nyt näyttää pahasti siltä, että rakennusteknisistä syistä sille ei vessasta saada sopivaa kulmapaikkaa. Noh, tässä on varmaan vuosi aikaa miettiä mitä tehdään. Harmittaa, jos pitääkin myydä. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä :) Mutta kyllä jostain löytyy sitten ihana uusikin koti kaapille, jos se ei tosissaan paikkaa mistään löydä. Harmittaahan se kuitenkin, ymmärrän sua.

   Delete
 2. Liputan helmipontti kaapille,ne on kauniita😊
  Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä ajattelin että semmoset. Ja hyvin yksinkertaiset - krumeluuria sitten muilla keinoin :)

   Delete
 3. Ihana kaappi kyllä, jääkö se tämän väriseksi vai maalaatko vielä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon miettinyt muitakin sävyjä, täytyy katsoa, kaunis on noinkin kyllä :)) ! Ehkä se jää noin, sävy sopisi lattialaattoihin.

   Delete
 4. Onpa muuten kaunis pikkukaappi! Mistä sä noita aina löydät :-D Mä olen kans mahdoton. Kiroilen välillä, kun kaikki on niin koukeroa ja ihastun vanhaan pintaan. Ja sitten ihailen ,kun jotkut osaavat elää ihanan selkeässä modernissa kodissa. Mä en osaa. Mutta sitten jos saisi valita, varmaan ottaisin lopulta KUITENKIN vanhan. Tai siis otan. Pääasia, että viihtyy itse, eikös!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin?! Siihen saan alahyllylle just pyykkipulveriputelot ja huuhteluaineet. Ylös sitten käsisaippuat ja kauniit pakkaukset katseenvangitsijoiksi! Vitsi en malta odottaa uutta tilaa. Tämä kaappi matkusti meille Ruotsista, huusin sen Bukowskis marketista.

   :)

   Delete
 5. Ihana! Ja mä en aina ymmärrä mistä kaikki löytää näitä ihanuuksia!
  Mullakin on se iso kylppäri vielä edessä. Pitäisi nimenomaan miettiä mitä näyttää kodinhoito-osion kaapistot. Pari kaappia ostin, mutta mitä muuta?

  ReplyDelete
 6. Odotan innolla kylppäriremontin jatkoa, mullakin olisi ajatuksissa piilottaa nyt tökerösti esissä oleva lvvaraaja helmiponttikomeroon :)

  ReplyDelete
 7. Voi että mikä kaappi, kaunis kuin koru 😍

  ReplyDelete