Huomenta kaunokaiset!


Kesäkurpitsa on ensimmäinen jonka esikasvatukset itää. Jippii!
Pyydän anteeksi etten ehdi aina heti vastailemaan kommentteihinne. Nytkin on kiire valvomaan kaksosia.
Päiväuniaika on tänään omistettu kasvimaan rakentamiselle ja ulkona tonkimiselle. Ihanaa!

Palailen paremmalla ajalla ystävät!  

8 comments

 1. Pihatyöt on kyllä ihan parasta! Eilenkin piti vähän ehtiä siistimään kukkapenkkejä ennen töitä :) Kohta alkaa sitten puutarhamyymälä ralli aina töiden jälkeen. Ja viimeistään elokuussa kyllästyn koko piha hoitoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. JOo, syksyllä haravoin lehdet mutta kasvien suojaamista en jaksa. Nyt taas jännittää lähteekö suojaamaton Ruusumanteli tänä kesänä vielä kukoistamaan...

   Delete
 2. Montako siementä laitoit yhteen tölkkiin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Plääh, en muista! Vauvat on tehneet minusta dementikon. Laitoinkohan yhden vaan näihin mutteihin ja mulla on sitten vielä isompia ruukkuja joihin iskin enemmän siemeniä.

   Delete
 3. No kylläpä Polpa-purkit näyttää kivalta noiden taimien kanssa. Taidan matkia, mulla on kai jossain noita purnukoita jemmassa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Mä kanssa säästelin kauheen kasan näitä (meillä syödään pastaa aika usein ... joten tätäkin menee ... ) parikin vuotta laitoin aina sivuun kunnes tuli keittiöremppa ja heitin pois suurimman osan. Säästin juuri tähän tarkoitukseen, taimipurkeiksi. En laittanut viime keväänä yhtään mitään uutta puutarhaan lukuunottamatta sipuleita. Enkä edellisenä koska olin niin paksusti raskaana kaksosista etten jaksanut. Ja remontti oli päällä. Nyt oli energiaa laittaa itämään vaikka sun mitä eli ne purkit jotka oli säästössä pääsi esille kivaan hommaan :))) Minustakin aika veikeitä nämä näin :))) !

   Delete
 4. Kylläpä näyttää jo niin terhakkaille taimet. Omat kasvatukset ovat vielä pusseissa siemeninä. Jospa viikonloppuna saisin niitä multaan.

  ReplyDelete
 5. :) Ihana ilma on kyllä ollut kylvää vaikka ulkosalla istutuspöydällä :)) Kiitos Aikku kommentistasi <3

  ReplyDelete