Myymälä & verhoomo Tehdas Vallilassa

*

Muistatteko, kun bloggailin ja vinkkasin viimeksi tästä samasta hauskasta verhoomosta ja kivijalkapuodista? Silloin hyvä ystäväni Nova/Karuselli vielä työskenteli samassa tilassa (Nova huristelee ompelukonettaan nykyisin kotoaan käsin).

Verhoomon ja myymälän tehtailija Sanna otti minuun yhteyttä -koskien erästä vanhaa nojatuoliani, jonka olen halunnut verhoiluttaa (oli huomannut haaveeni täältä blogista, wau!). Siispä tuumasta toimeen! Hankin himoitsemani kankaan Ruotsista ja toimitin tuolin ja kangaspakan Sannan huomaan. 
Siitä tulee ihana! Odottakaas vaan!

Mutta niin ihana on Sannan "pajakin". Pajasta puhuttiin silloin, kun itse olin verhoilijakoulussa. Tämmöisen pajan minäkin huolisin!
Myymälä on aivan supersöötti ja myynnissä nyt paljon söpöilytavaraa mm. tanskalaista Mailegia ja Bungalowia, ranskalaisia Vilacin ja Djecon leluja ja muuta iik, niin ihanaa. Paras puoti ostaa synttärilahjoja - varsinkin lasten kaverisynttäreille.

Huomenna on Lotan ystävän Karoliinan synttärit ja sain hankittua lahjan samaisesta Verhoomo Tehtaan myymälästä samalla keikalla.
Kaksosille ostin ihanat soittorasiat -molemmille omat. Muuten tulisi riita.

Tällä hetkellä kauppa on auki ma-pe klo. 10-16, löytyy Mäkelänkatu 15, Vallilasta.
Klik, nettikauppa löytyy ja täydentyy /klik, facebook.

Menkää piipahtamaan, suositteluni! & terveisiä!

2 comments