Skumppaa & ketsuppiaPhotos above, kuvat yllä /Novamelina


Pallogrillikausi avattiin vappuaattona meillä pienellä ystäväporukalla. Makkara upposi lapsiin. Minä kokkailin kaikenmaailman tahnoja meille aikuisille - tarkoitus oli syödä niitä tuoreen leivän kera. Kaverit toivat myös herkkukorejaan yllin kyllin mukanaan. Ruoka siis riitti!  
Ehkä poksautin pari skumpankorkkiakin liikaa auki. No kuitenkaan -  lapset tai eläimet eivät tästä kärsineet vaan ainoastaan allekirjoittanut puolisoineen, joilla oli hieman hatara fiilis aamulla - pitkästä aikaa kun pääsi irrottelemaan! Samoin pudotin puhelimeni, kun tanssin liiallisesti yksin keittiössä salaa, muiden ollessa pihalla ja se meni rikki. Puhelin on pudonnut satoja kertoja ennenkin, mutta nyt se ei enää jaksanut tätä räsähdystä.

Lapsilla oli hauskaa juosta ulkona pihapeleissä ja kiipeillä puussa, hyppiä trampoliinilla ja syödä herkkuja. Nappasinkin muutaman kuvan ystäväni Novan blogista. Nova perheineen oli meillä mukana menossa. Lotta sai tuliaisiksi Novalta ihania pieniä vihkoja ja kyniä, jotka pakkasi tänään mukaan kouluun. Pitää laittaa teille kuvia, niin söpöjä kissakyniä yms. yms.!

Meillä oli hauska Vappu, toivottavasti myös teillä!


3 comments

 1. Kyllä vaikuttaakin teidän vappunne ihanalta, juuri sopivan rennolta ja hassuttelulta, mitäs siitä jos kerran poksauttaa vähän liikaa, joskus on lupa irrotella, sillain sopivasti ja hyvällä fiiliksellä. Harmi kun puhelin hajosi, mutta tekevälle sattuu.

  Meillä oli tosi rauhallinen vappu, ratsastuskisoja, munkkeja ja simaa, vapputoria, terassin siivousta ja grillin puhdistusta ja kyllä mekin isännän kanssa yksi korkki poksautettiin, ihan kahdestaan :)

  Aurinkoista toukokuuta!

  ReplyDelete
 2. Teillä on ollut ihanat bileet, niin kaunista ja tunnelma vaikuttaa rennolta ja hauskalta!

  ReplyDelete
 3. Teillä on ollut ihanat bileet, niin kaunista ja tunnelma vaikuttaa rennolta ja hauskalta!

  ReplyDelete