Tuolin uudet vaatteet


Nuhjuinen vanha nojatuolini, jonka hankimme tähän taloon noin kuusi vuotta sitten Tattarisuon Antiikkihallista (Äitienpäivälahjaksi itselleni) - se on nyt kuin uusi! En voi uskoa tätä todeksi, aivan ihana! Samalla ostin pari uutta Bungalowin sisustustyynyä kesäksi olohuoneeseen.

Verhoomo Tehtaan Sanna ehdotti minulle yhteistyötä verhoilun merkeissä ja sehän sopi! Siitä olinkin nimittäin haaveillut ja siitä tänne kirjoitellutkin, että tämä tuoli olisi pian saatava uudelleen puetuksi.

Kankaan tilasin netistä. Se on Svenskt Tenn klassikko Elefant, kuosi vuodelta 1930.
Sitten kiikutin kangaspakan ja tuolin Sannalle Vallilaan. Oi, miten ihana tuoli siitä tulikin taitavissa käsissä.

Huomasin muuten että Verhoomo Tehtaan nettikauppaan on laitettu lisää tuotteita mm. supersöpöä Djecon Fawn yölamppua, joka löytyy meidän Lotaltakin!
Verhoiluasioissa kannattaa ottaa Sannaan yhteyttä. Lämpimät suositteluni. Olen siellä jo aikaisemminkin verhoiluttanut nojatuolin, tuon luumunvärisen, joka on toiseksi alimmassa kuvassa mukana. Superhyvää palvelua. 

Kun verhoiluttaa näitä vanhoja kaunokaisia siinä on aina se etu, ettei niitä ihan Ikeasta saa. Saa kotiinsa uniikkeja herkkuja :)

11 comments

 1. Oi tulipa kaunis! Itse opiskelen verhoilijaksi ja pitäisi kanssa verhoilla saman tyylinen tuoli. Ihana iloinen kangas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Mä olen myös valmistunut sisustustekstiili/verhoilijalinjalta joskus aikoja sitten. Mietin silloin tosissani verhoilijan ammattia mutta se jäi kun tuli kaikkea muuta töitä :O)

   Delete
 2. Replies
  1. Niin mäkin, se on ihana! Oon bongaillut sitä aina silloin tällöin myös suosikistani Lantliv-lehdestä.

   Delete
 3. Pitää mennä käymään verhoomo tehtaalla. Ostitko sieltä nuo Bungalowin tyynyt?

  ReplyDelete
 4. Kyllä on ihana! Mulla on tuosta samaisesta kankaasta laukku;)Aurinkoista ja lämmintä viikon jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos! Mulla jäi vähän kangasta niin mietin täällä tuhlaanko sen lampunvarjostimeen vai tyynyyn???

   Delete
 5. missä hintaluokissa tuollainen tuolin verhoilu maksaa. tietenkin riipuu laitetaanko sisuskalut, kankaan metrihinta ym. mutta olisi kiva tietää n. hinta esim. pelkkä kangas ja verhoilu, jos ei muuta jousitusta ym. sisuskalua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, nimenomaan riippuu niin paljon tuolista ja tekijästä. Suosittelen että sinun kannattaa ottaa tuolista kuva, kertoa siitä enemmän ja laittaa tarjouspyyntöä menemään eri verhoomoihin sähköisesti. Kangasmenekin osaa verhoilija myös sanoa, eli paljonko sinun pitää tilata/ostaa kangasta / tai jos mieluisa kangas löytyy verhoilijan näytteistä - niin hän sen sitten tilaa. En uskalla sanoa yhtään.
   Delete
  2. Sannan kanssa oli just tästä puhe. Eli 60€/h ja arvion voi saada kuvan perusteella s-postiin :) En uskalla sinun tuolistasi sanoa, eli suosittelen laittaa kuvaa ja Sannalle myös voi laittaa. Mutta siis tämä mun tuolin hinta noin 400,-

   Delete