Fiskarsin antiikkimarkkinalöydöt
Muutama kuva Fiskarsin löydöistä ja antiikkimarkkinoilta. Olinkin etsinyt isoa, pyöreää vanhaa tarjoiluvatia ja sen löysin Fasaani Antikin osastolta. Piti heti tänään tarjoilla jälkiruoka siitä. Ihana! Sen läpimitta on jotain 33 cm, eli se on suuri! 

Sitten löysin nuo kauniit vanhat soppalautaset, joissa on pääskysen kuvia. Pääskynen on minun lempilintuni jo lapsuudesta. Oli aivan pakko ostaa mukaan ja olivatkin tosi halpoja. Muistaakseni Antik Helén osastolta, heillä oli paljon tosi kivaa tavaraa ja ihania huonekaluja. Tuossa kuvissa on hallin ulkopuolelta otoksia, ainakin Mirantik. 
Hallissa en viitsinyt kuvata järkkärillä koska siellä oli niin surkea valo, otin instaan pari kuvaa siellä.

Mukaani tarttui myös vanhoja aterimia sekä pari lintuprinttiä ja hauska vanha ranskalainen naulakko. Naulakko ei sopinut siihen paikkaan mihin sen ostin, vaan täytyy miettiä sille uusi paikka.
Ehkä keittiöön? Saatte siitä kuvia myöhemmin.


En löytänyt kuistille kattolamppua hallista - torilta olisin löytänyt ihanan 1920 - luvun kattovalaisimen, mutta ei ollut enää käteistä ja kortti ei käynyt torilla. Ottakaa mukaan myös käteistä koska torimyyjillä ei ole kortinlukijaa. Hallissa monella oli.

Sitten eksyimme ihanaan puutarhamyymälään! Onneksi minulla oli painavat astiapussukat mukana niin en pystynyt raahaamaan kukkasia kotiin. Ystäväni osti pari wieniläistuolia ja astioita, aterimia ... kyllä me löydettiin hyviä juttuja mukaamme. Paljon piti jättää myös taakse, yritän olla hamstraamatta liikaa tavaraa vaikka  ... iik, niin paljon kivoja juttuja siellä olisi kyllä ollutkin. 


1 comment

  1. Ihanat soppalautaset! SEn lisäksi ihailen aina sun superkauniita kuvia <3

    ReplyDelete