Hitaat kesäsunnuntait - minne menitte?Eilen kaksoset oli niin hauskasti kuistin portailla nauttimassa vesimelonia - juoksin nopeasti hakemaan kameran. Halusin ikuistaa hetken muuallekin kuin puhelimeen. Onnistuin - näissä asioissa pitää olla todella nopea! Ne liikkuvat niin nopeasti eivätkä viihdy paikoillaansa kauaa. 

Joskus mietin, että sunnuntai oli se kaikista tylsin päivä. Ei mitään tekemistä ynnämuuta ynnämuuta. Mutta nykyisin aivan päivästä riippumatta minulla kyllä tekemistä riittää.

Meillä isommat lapset viettää kesää milloin missäkin - esimerkkinä Lotta joka on ollut ahkerasti reissussa. Perjantaina koko päivän Linnanmäellä (toinen kerta tälle kesälle!!) ja siitä sitten suoraan kaverilleen yökylään, jossa kaksi yötä luuhaamassa ja kuulin, että siellä oli yhteensä sitten viisi tyttöä.

Tänään hieman ryhdistäytyneenä kaivoimme esikoisen lukiopaperit rojujen alta, aloimme täyttää kaavakkeita, tutustumaan materiaaliin ja pähkäilemään mitä kaikkea sitten pitääkään hankkia kirjat ja tietokone-ohjelmat. On siinäkin, en ehdi yhtään perehtyä! Ulkoistin homman miehelle.

Iltalenkillä nenään tulvi jo omenantuoksuakin, syksy siis! Ei ajatella vielä syksyä kuitenkaan. Vaikka tässä alankin tekemään listaa siitä, mitä kaikkea pikkuisille pitää hankkia tänään. Ei yhtään viime tipassa, perheemme on just tämmöinen, sillä huomenna meillä on ensimmäinen tarhapäivä ja perheemme viimeiset vauvat lähtevät pesästä ;) ja äitikin - suureen maailmaan!

ps. huomaatteko, paljon on tulossa viinirypäleitä tänä vuonna!

9 comments

 1. on ne kyllä ihanat SISKO ja sen VELI.... hyvä sie äiti - ihanat oot kasvattanut...koska yhdessäkin on nyt hommaa...kun ikä on mitä on niin kyllä sulla tosiaan ei oo tekemisen puute...mut arvaa oonko nauttinut kun oon ollut kesäkuun alusta (elokuun loppun)kesätöissä pienessä sisustuskaupassa...ja iskä on ollut lasten kaa "kotiäitinä"""...liian hyvää ollakseen totta...sysky on ihana ...keitin ekan satsin punajuuria äsken!!! nautitaan!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Ihana oot, kiitos kommentista! Oi oi sinun työsi sisustuskaupassa kuulostaa aika unelmalta mua kun odottaa kiireinen ja hektinen ala tuolla keskustan vilinässä ... :) Toivottavasti syksy toisi tullessaan myös jotain kivaa sisustustyötä minulle arkisen aherruksen oheen :))))

   Delete
 2. tsemppiä uuden arjen aloitukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, pumpulinen aloitus meillä - oltiin tänään aamu yhdeksästä (hieman ennen) puoli yhteentoista. Huomenna mennään aikaisemmin että ehditään aamupalalle. Ja ollaan varmaan sama aika. Keskiviikkona vähän pidempään ja torstaina ja perjantaina mä ajattelin ne jo hetkeksi jättää sinne :)))

   Delete
 3. Ihanat nakerot;) Ja täältäkin tsemppiä uuteen arkeen. Hyvin se menee!
  Upeat viinirypäleet, aivan ihmeissäni niitä täältä katson;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes niin menee ! :))) Kiitos tsempeistä <3

   Delete
 4. Voi miten ihana kuva kaksosista <3 Tsemppiä ensimmäiseen tarhapäivää...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ihmettelen kuinka sain ne sähikäiset nyt vierekkäin ja kuvasta tuli ihana <3 :))

   Delete
 5. Ihanat pienet <3
  Meilläkin nuorimmainen lähtee 16.8. ekalle luokalle (mihin tää aika häviää).
  Voimia ekaan tarhapäivään ja mukavaa viikonloppua.

  ReplyDelete