Wednesday, July 6, 2016

Juttu Meidän Perhe - lehteen? - no, miksei!


    Kuva: Piia Arnould / Meidän Perhe nro 7/2016

On ollut paljon kaikenlaista lisääntyvää hässäkkää - anteeksi, etten ole ehtinyt tännekään ... Instaan olen päivittänyt jotain aina joka päivä - sieltä  meidät löytää ja tietenkin täältä blogista, mutta huomattavasti hitaammin. Mies on pitkästä aikaa kunnolla lomalla niin haluan tehdä kaikenlaista - Jeejeeee on toisetkin kädet apuna lasten kanssa - urheilla, kiertää tapahtumissa, käydä kaupungilla ja tavata ystäviä. Kaikki tämä, jopa siivous on niin paljon hauskempaa, kun ei tarvitse yksin kannatella koko palikkatornia ja voi pyytää aina toiselta apua lasten vahtimiseen (imuroinnin aikana esimerkiksi)!

Nyt meidät löytää myös uudesta, tänään ilmestyneestä Meidän Perhe - lehdestä. Kävin sen itsekin kurkkaamassa aamulenkillä lähikaupassa (Meidän Perhe nro 7/2016).
Tykkään lehdestä itse koska se on mukavan realistinen ja sisältää paljon tärkeää asiaa lapsiperheille - huumoria unohtamatta.

Huomenna mennään ystäväisen kanssa Fiskarsin Antiikkimarkkinoille - sinne tietty kamera mukaan ja löytöjä tekemään (suuret kiitokset lipuista Jääskön pariskunnalle Oulun seudulle! Aivan ihana oli saada teiltä postia!).

10 comments:

 1. Tervetuloa kakkukahveille Suklaapuodille! Siellä ollaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Nina! Tullaan!!! :)))

   Delete
  2. Nina, me ei päästykään. Käytiin kurkkaamassa ja niin pitkä jono teillä siellä puodissa ettei sitten jääty :) Mutta lupaan tulla kyllä uudestaan!

   Delete
 2. Hei!!!
  Ihanaa! Tänään siis lehtiostoksille - Meidän Perhe-lehti yksi lemppareistani, ostan sen aina. Kiva päästä lukemaan juttu teidän perheestä :-)
  Mikä on muuten se sinun Instan osoitteesi?
  Ihanaa ja rentoa kesän jatkoa!
  Toivottelee Johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. https://www.instagram.com/niinanunelmia/

   :) Täällä just laittelen kamoja kasaan Fiskarsin retkeä varten , ihanaa kesää sinullekin Johanna <3

   Delete
 3. Bongasinkin sut Meidän Perhe -lehdestä ja hehkutin heti miehelleni, että täällä on juttua mun lempparibloggarista :D Mistä sie oot hankkinut nuo vauvojen ihanat reunapehmusteet? Tarvitsisin kans tuollaiset tukevat ja korkeat... :)
  t. Noora

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Noora, mä itse hieman kauhistelen sitä juttua :/// :S No joo, olen kai liian kriittinen
   :)

   Sänkyjen reunapehmusteet olen tilannut Ranskasta, PetitPan - kaupasta, heillä myös verkkokauppa. Vinskin sängystä aina hieman valahtaa nuo, mutta ajaa asiansa. Minustakin pehmusteet on aivan supersuloiset! PetitPan - kuosit on ihastuttavia!


   Delete
  2. Ihana sie kun jaksat vastailla, kiitos 💜😊

   Delete
 4. Oi kiva, pitääpä saada kyseinen lehti käsiini! :) Teillä on kyllä niin ihana sisustus ja hurjan kodikasta <3

  ReplyDelete