Kimmeltävä meri, lämpö ja sininen taivas ... niistä on kesäpäivä tehty
Innostuimme siitä, että keskiviikoksi oli luvattu kunnon kuuma kesäpäivä! Pakkasimme eväät, vaihtovaatteet, uimapuvut, lelut ja kirjat mukaan ystäväperheen kanssa ja painuimme meren rannalle heti aamupalan jälkeen, koko päiväksi. Tsaijaijai!!!!
Vaikka kohdallani bikinikaudet on mennyttä historiaa - rannalla on silti ihana lojua ja katsella kun pikkuiset leikkii.

Nautin siitä, että männynkävyistä huolimatta, sain painaa varpaani kerrankin kuumaan hiekkaan. Merivesi oli kylmää kun mikä, mutta lapsia se ei haitannut, tietenkään. Aurinko kimmelsi merta vasten.

Eilen olimme vieraana Turussa ja kävimme Turun linnassa, Kupittaan ihanassa suuressa leikkipuistossa ja missä vielä ... illalla lapset sitten rupesivat tuhisemaan räkäneniä ja viime yö meni heitä hoitaessa, nuhakuumeessa. Ajattelin, että johtuu uimakeikasta. Mutta nyt minäkin niistän, eli ei tämä siitä voi johtua. Onneksi näyttää pilviseltä niin parannellaan tänään kotona ja siivoillaan paikkoja, tyhjennetään pyykkikoreja.

Kesäkiireissä unohtuu kamera aina matkasta, mutta Instaan laitan päivittäin kuvia (@niinanunelmia).

2 comments

 1. Meillä vähän samat keskiviikkosuunnitelmat. Kävimme ostamassa mansikoita ja herneitä torilta ja muutakin evästä oli pakattuna. Menimme järven rannalle, mutta kappas, siellä tuulikin niin kovasti, että ei kauaa viihdytty eikä kastettu edes varpaita ;D Seuraavana päivänä esikoinen flunssassa ja nyt tuntuis kuopuksellakin vähän samaa meininkiä ja ehkä omakin kurkku vähän kipristelee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, en ymmärrä, ei olla oltu pitkään pitkään aikaan kipeenä ja nyt sitten just reissussa sairastuttiin kaksoset ja minä, Lottakin nuhassa. Ihan hirvee olotila vaikka reippaasti kävin tänään kirppiksellä ja Mokossa, nyt oon ihan poikki, silmiä särkee jne. Tiistaina ja torstaina mulla on mukavaa menoa sovittuna, joten mä koitan parannella.
   Ihan hanurista :/// Mutta sinulle kiitos kommentistasi <3 oot ihan huippu!

   Delete