Lintuprintti
Tuo ihana vanha lintuprintti on myös yksi löytöni Fiskarsin Antiikkimarkkinoilta. Nipsu, jolla sen kiinnitin seinälle taitaa olla Granitista.

Huh, olen ollut torstai-illasta saakka yksin kotosalla kaksosten ja teinin kanssa. Alkuyöstä olen aina joutunut ottamaan kaksospojan viereen, on ollut levoton nukkumaan. Monesti katselen vielä telkkarista jotain, kun hän jo ekoja kertoja alkaa itkeskelemään sängyssään.
Petasin hänelle omat ihanat lakanat meidän sängylle missä saa pötkötellä sitten kun levottomuus iskee. Aikamoista on kyllä ollut - kaksoset koko ajan toistensa kimpussa, milloin kiivenneet mihinkin, milloin missäkin kiipelissä. Ei ole tarvinut tehdä mitään ylimääräistä - hyvä kun olen ruuanlaitosta selvinnyt! ;)

Onneksi löysimme yhden ihanan lastenhoitajan minulle avuksi - tämän blogin kautta itseasiassa! Pääsin perjantaina ja lauantaina uimaan ja hetkeksi rauhoittumaan hänen ansiostaan. 

(ps. vähän aiheen ohi. Esikoinen, joka on pelannut futista koko elämänsä intohimoisesti, voitti jenginsä kanssa eilen Helsinki cupin B17 - ikäluokan (U17) sarjan! Heidän ei pitänyt osallistua ollenkaan, mutta keräsivät oman jengin ja voittivat turnauksen, hienoa!)No comments