Juhlat tulossa - lahja jo taskussa!

Tänään tuleekin kaksi postausta tuutista ulos - jos tuo alempi myynti-ilmoitus lasketaan mukaan. Mennyt viikko oli tiukka kokonainen työviikko - jonka jälkeen olin eilen aika poikki. Viikossa tuli myös poljettua pyörällä noin sata kilometriä työmatkoja - voitte kuvitella kuinka naatti siitäkin olin! Illasta minulla oli siitä huolimatta sovittua menoa - naistenilta, joka sitten meidät tietäen venyi reippaasti yli keskiyön, kun emme vain malttaneet lopetella herkuttelua ja jutustelua. Oli ihana istua pimenevässä illassa kynttilän valossa. Nyt korjataan skumppapäätä siivoammalla rojuja lattioilta, pesemällä pyykkiä ja kaikkea sitä mitä kiire viikko jätti jälkeensä.

Tasan viikon päästä meillä onkin talo täynnä juhlaväkeä kun kaksoset täyttää kaksi vuotta. Viime vuonna en jaksanut järjestää juhlia, kun olin valvomisesta niin poikki. Nyt on parempi fiilis ja hirveästi kivoja ideoita kemuihin!

Alvalle löysin jo lahjan. Tämän ihanan vanhan nukketalon, joka on rakennettu vanhaan vitriiniin. Niin suloinen!
Täytyy katsoa sille yläkerrasta paikka. Nyt se vielä seilaa hetken. Oli vain ihan pakko näyttää teille.

Ja oikeasti, ostakaa joku tuo ihana pinnasänky meiltä uuteen kotiin. Minun täytyy alkaa karsimaan tätä tavaraa, vaikka en mistään löydöistäni koskaan tahtoisi luopuakaan.


8 comments

 1. Ihana Lotta,hei mistä tuo pupu mekko on?
  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! :) Finger in the nose, rabbit dress. Muutama vuosi sitten ostettu. Ostan aina reilua kokoa niin menee pitkään :)

   Delete
 2. On kyllä ihana nukketalo! Täällä samanmoiset karsimisajatukset pinnassa, mutta toteutus kyllä ontuu :D Parhaillani mietin saisinko navetalta kunnostettua tai siis mahdutettua sisään yhden kaapin vauvantavaroille, kun marraskuisen tulokkaan varusteille ei oikein ole mitään paikkaa. Heikolta näyttää.

  Sun pinnis on ihana, "harmi", kun meillä on vielä säilössä osina edellinen vanha (+ perintökehto).

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Joo mäkin teen toisesta pinniksestä perintösängyn, siinä on nukkunut Lotta sekä Alva ... se vanha valkoinen rautasänky siis.

   Delete
 3. Nukkekaappi on suloinen :) kuten myös Lotta!

  ReplyDelete
 4. Oi mikä nukkekoti. Ai täälläkin Alva. Poikani tyttöystävä on Alva ja nyt törmään nimeen koko ajan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Niin kaunis nimi. Kyllä, toinen tyttäreni on Alva nimeltään.

   Delete