Ei mitään suunnitelmia ! And I loved it ...


Oikein leppoisa viikonloppu oli ja meni. Nautin, ei mitään suunnitelmia. Oikein ihanaa. Ulkona olemista, sporttailua koiran kanssa, siivoilua semmosta - ihan vaan makkarakeittoa ja lämpöisiä uunileipiä. Ei mitään liikaa - illalla pari lasillista punkkua ja leffa. Tänään vielä hiustenpesu ja valmistautuminen työviikkoon. 

Nykyään tuntuu, että viikonloput on aina tupaten täynnä tapahtumaa. Olin ihan uupunut perjantaina ja kiitin itseäni siitä, että ihan tahallaan meidän kalenterin viikonloppu oli blankko. Tyhjä! Valkoinen! Ja ihanaa, normaalia, semmoista joutenolemista (siis silleen, kun lasten kanssa vain pystyy ;)) -siivosin keittiön avohyllyjä, pyöritin pesukonetta. Kävin koiran kanssa kaksi pitkää metsälenkkiä raikkaassa syyssäässä.

Tykkään, että ympärillä on ihmisiä ja vilinää. Siksi pidän myös paljon pikku juhlia ja pyydän ystäviä syömään - tai lasilliselle. Mielelläni menen itse kylään ja olen aina paikalla, jos johonkin tulee ystäviltäni kutsu. Mutta näitä - blankko viikonloppuja pitää yrittää kehitellä lisää. Niin oli kivaa!

Ja joo, olen ihan fiiliksissä, että löysin jemmoistani kahdet lämpimämmät, aivan nykyisiin pikkujalkoihin sopivat kengät. Kaksoset saa tepastella ne jaloissaan huomenna tarhaan ja on yksi asia ostoslistalla näin vähemmän. Ja siitä myös fiiliksissä, että oli aikaa löytää ne kengät jemmastani!


4 comments

 1. Onpas ihanat kuvat ja elämässä täytyy aina olla syytä pieneen juhlaan. Päivät laukkaavat mennä sellaisat menoa ettenpäin, ettei meinaa pysyä perässä. Hetkessä elämistä ja talveen tuloon valmistautumista. Kera viinilasin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Räpsyjä vaan - niin hetkessä elämistä tämä totta tosiaankin on ! :) ;) Ihanaa kun kaksoset kasvaa ja saa iltaisin rauhottua ihan itsekseen kun menevät nukkumaan. Nyt kun ovat kaksi vuotta ja 1kk on iltapuuhat rauhoittuneet huomattavasti! saa äitikin katsoa leffan, nauttia uunin lämmöstä ja ottaa lasillisen :)

   Delete
 2. Kyllä perheelliselle tuollaiset vapaat viikonloput ovat aivan ihania. Myös minä pidän kovasti kyläilystä ja vieraista, mutta jotenkin kun on tullut ikää ja päivän on ihmisten kanssa töissä, niin ihan hirveästi en välitä enää illalla ja viikonloppuna sosiaalisesta elämästä. Koiralenkillä yleensä näkee tuttuja ja tulee muutama sana vaihdettua ja lähimpien kanssa soitellaan usein. Jotenkin kodista on alkanut tulla sellainen rauhan tyyssija!

  ReplyDelete
 3. Aivan mahtavaa heittäytymistä :) Se tekee välillä hyvää, kaikille!

  ReplyDelete