Synttärikutsukortteja ja uusi mekko!









Sunnuntaitouhuja. Viikolla kävin Papershopissa kurkkaamassa löytyisikö sieltä synttärikutsukortteja Lotan 8v. juhlaan. 
Lotta on syntynyt 7.10 ja muistan sen tähtikirkkaan illan, kun lähdin synnärille, vieläkin niin hyvin. Mies halusi matkalla pysähtyä huoltoasemalle hakemaan kahvia! Ei onnistunut!
Taivas oli täynnä tähtiä sinä iltana. Ja kaikki meni niin hyvin, että pääsin heti seuraavana päivänä nyytti kainalossa jo kotiin.

Paltaanpa nostalgiatripiltä - löysin kivoja kutsukortteja!  Muutenkin hehkutan aina Papershopin puolesta - niin ihana kauppa Punavuoressa Fredalla. Kannattaa mennä!

Alva sai Novalta lahjaksi aivan ihanan, niin kauniista kankaasta tehdyn mekon. Ja hän rakastaa mekkoaan - yli kaiken. Kiitos ystäväiseni rakkaani! Nova kävi piipahtamassa perjantaina, kun järkkäsin Pomp de Lux - lastenvaatekutsut kavereille. Oli siis tosi kiva viikonloppu.

Kesällä sain lapsuudenkodistani peräisin olevan rottinkituolin. Se oli meillä ulkona, ja saakin varmaan taas paikan sieltä kesällä. Nyt en kuitenkaan haluaisi säilyttää sitä vajassa talvea. Mietin, raaskisinko maalata sen kalkkimaalilla ja sitten tekisin siihen uuden istuintyynyn. Onko kukaan testannut niitä kalkkimaaleja esim. Annie Sloan tms. rottinkikalusteisiin?
Tuolin punainen väri hieman häiritsee minua.

Mukavaa sunnuntaita!

3 comments

  1. Moikka Niina! Mä olen maalannut kalkkimaalilla lasten rottinkikalusteita ihan hyvin tuloksin- kovaa kulutustahan nuo kalkkimaalit ei ilman vahausta oikein kestä mutta en ole lasten rottinkituoleja vahannut; ovat silti ihan ok kunnossa ainakin muutaman kuukauden käytön jälkeen. Yhden kuistilla olevan ison rottinkituolin maalasin ihan jolloin ulkomaalin lopulla ja siitäkin tuli ihan hyvä- ja kestää ainakin ulkokäytössäkin. Kivaa lokakuun jatkoa sinne teille!

    ReplyDelete
  2. Vähänkö söpöt kortit! Ihanaa synttäriä Lotalle meiltä kaikilta!
    T.Liisa

    ReplyDelete