Quilted triangles - pumpkingirl - kurpitsatyttö

Marraskuu on nyt täällä! Lotan takki on Mis Crios Mazzy - sen on suunnitellut Cecilia Sörensen, helsinkiläinen vaatesuunnittelija, joka on perustanut merkin Barcelonassa. Eikö olekin aivan ihana! Olen tehnyt aiemminkin yhteistyötä Mis Crios - merkin puitteissa ja tykkäämme Lotan kanssa todella paljon näistä vaatteista. Tikkitakki sai halloweenina kehuja kyläpaikassa ja ennen juhlia ehdimme ottaa muutaman kuvan. Kylmeneville illoille takki on liian ohut, mutta menee sisällä ja kauppareissuilla ihanasti ja sopii mielestäni juhlaankin.
Rakastan tuota pikkukolmiokuosia! Nämä vaatteet on tehty niin hyvin, että ne eivät kiristä eikä purista lasta mistään - niistä ei myöskään löydy ylimääräisiä nyörejä tai vetoketjuja - helppo puettavuus ns. no-fuss approach. Vaatteita voi ainakin ostaa Helsingissä Tre ja Zicco puodeista.

Halloween - juhlissa meillä oli ihanat, karrrrrmivat herkut (kuvia löytyy instassa @niinanunelmia)ja ystäväperheemme oli järkännyt esimerkiksi kummitusjuttujen kertomista taskulampun valaistuksessa (kuinka coolia vai mitä?!) heidän pimeässä saunassaan - sokerina pohjalle pihalle oli illalla piilotettu aarre. Aarre löytyi kartan sekä vihjeiden avulla, ja siihen piti käyttää myös taskulamppua. Kivaa oli! Aarre löytyi.

Minulla olisi aivan järkyttävästi pihahommia ja istutuksia mutta ehkä annan olla ja tartun vaan haravaan. Ihan kaikkea ei vaan ehdi vaikka siitä salaa haaveilisikin. Joskus olen haravoinut pihaa niin myöhään, etten edes nähnyt eteeni. Pihamme suuri vanha vaahtera kun pudottaa kaiken suoraan alas tietenkin, ja ei suuria vaahteranlehtiä voi oikein maahankaan jättää. Siksipä taidan laittaa kahvit, ottaa hieman välipalaa ja lähteä pihahommiin!

Mukavaa uutta viikkoa kaikki!


Täältä pääsette tutustumaan Mis Crios kokoelmaan ja lukemaan ja katselemaan - lisää klikkaa linkkia alla!
www.miscrios.com

4 comments

 1. Energiaa pihatöihin - kun ei ole omaa pihaa, olen aina itse innolla tarttumassa haravaan kun tulee tilaisuus touhuta muiden tiluksilla.
  Ja takki on todella söpö, harmi ettei taida löytyä aikuisten koossa :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Hih, no onneksi lehtikasat peittyivätkin tänään lumeen täällä Helsingissäkin ;) ja sipulit jäi laittamatta maahan :/

   Delete
 2. Toi takki on ihana! Ja Lotta söpöliini! Lauantaina nähdään! <3

  ReplyDelete