Siskoni mun
Lotta halusi nukkua kaksostenhuoneen lattialla viime yön ja koko viikonlopun. Tehtiin peti sinne - miksipä ei ! Aamulla tämä näky odotti minua. Siskokset taas vierekkäin ja pieni tekee kaiken saman kuin Lottakin.

Lotalla padi niin pitihän Alvan hakea itselleenkin "padi" eli kirja.
Yö meni rauhallisesti - olikohan isosiskon läsnäololla rauhoittava vaikutus?

Mukavaa lauantaita kaikki! Ja juu tässä ideaa lasten kanssa touhuamiseen - siskonpedit lattialle, onhan se vaan parasta!

6 comments

 1. Voi tätää ihanaa isosiskoa :) Kiva oli nähdä eilen ja kaksoset on kyllä aika touhukkaita...

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Joo, pyyhin hikeä otsalta joka päivä noiden kahden riiviön kanssa ja Lottakin aina innostuu riehumaan kun nämä kaksikin ... eli ... huoh. Mutta olipa kiva nähdä!

   Delete
 2. No voih! Kyllä on kiva seurata sisarusparven elämää. Meillä nyt puolet jo teinejä ja aukeaa erilainen sisaruselämä. Tällä hetkellä sujuu aika kivasti, mutta aina ei... (siis kun esikoinen oli pahimmassa teini-iässä.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Meillä kans teini vähän niinkuin elää omaa elämäänsä. Yritän aina käydä juttelemassa iltaisin koulusta (patistamaan kouluhommissa!) ja muutenkin siinä vieressä hetken - vaikka käskeekin pois eikä tykkää kun jankutan koulusta mutta luulen, että hänellekin sitä aikaa on vaan suotava vaikka väkisin. Tuppaa tässä härdellissä jäämään vähän omilleen ja omiin oloihinsa, kun tätä touhua riittää pienten kanssa 24/7 ja kummallekin kädelle on hommaa. Sitä aina suren kovastikin kun en riitä kaikille :(

   Mutta onneksi meidän teinin teini-ikä on ollut suhteellisen easypeasy - ei tarvitse huolehtia kotiin mistään eikä raivoa meille ja luulen, että nyt lukiolaisena alkaa jo olla ohikin se vaihe jossa tuota olisi ollut. Kapinaa ei kauhesti ole havaittavissa tosiaan.

   Delete