Terveisiä joulukiireiden keskeltä
Joulukuun yhdeksästoista huomenna jo! Hieman surkeasti on kiireiden takia edennyt meidän joulunodotus ja kodin siivous, paikkojen laittaminen jouluisiksi. Nyt olemme kuitenkin lopulta aloitelleet. Torstaina Lotan kanssa baletissa Pähkinänsärkijän ja hiirikuninkaan lumoissa ja viikolla leivoin oman "joulukakkuni" eli pekaanipähkinäkakun valmiiksi. Tänään paistettiin piparkakut lasten kanssa. Vieläkin fiilistelen piparkakun tuoksua talossa.

Joo ja samalla kun ravasin eilisen päivän kaupungilla ruuhkassa (lahjoja miettien kaverin kanssa) oli sillä välin mies tehnyt piparitaikinan meille valmiiksi jääkaappiin tälle päivälle. Aika kiva juttu! Tosin, minä yllytin. Hän laittaa meillä muutoinkin tosi paljon ruokaa niin miksei sitten osaisi tehdä piparkakkutaikinaakin? Kyllä vaan tuli hyvä.

Lapset ovat olleet vuoroin flunssassa ja nukkuneet huonosti. Aamuisin olen ihmeen kaupalla päässyt ylös ja ajoissa töihin. Elämän ruuhkavuodet niin sanotusti - odotan joululomaa kuin mielipuolinen. Maanantai ja tiistai töissä ja sitten lomalle. 

Ekassa kuvassa olevia kynttelikköjä löysin kaksin kappalein Fidan kirpparilta ohikulkumatkalla- olin etsinyt juurikin tuommoisia. Joskus onni potkaisee!

4 comments

 1. Ihania joulukuvia ja upea löytö Fidasta! Pipareita meillä paistettiin jo itsenäisyyspäivänä ja toistamiseen kummitytön kanssa isovanhemmille. Toivotaan, että flunssat helpottavat ja saatte oikein nautinnollisen joululoman :)

  ReplyDelete
 2. Täällä toinen äiti ruuhkavuosien pyörteissä, joka odottaa *mielipuolisesti* joululomaa. Neljä lasta ja mooonta yöherätystä. Tässä vaiheessa vuotta alkaa jo tuntua. ;)

  Enää kaksi päivää ja loma!! Aamut ilman herätyskelloa. Päiviä ilman minuuttiaikatauluja...

  Kiitos ihanasta blogistasi. Se on yksi lemppareistani. Ja paljon jaksamista kiireiseen elämänvaiheeseen! <3

  ReplyDelete
 3. Upea löytö nuo kyntteliköt. Ja muutenkin teillä on niin tunnelmallisen näköistä :)
  Ihanaa jouluviikkoa teidän poppoolle! ♥

  ReplyDelete
 4. Ihana mies sinulla, vaikka en voi omaanikaan moittia. Hän on meillä yleensä tehnyt ruoat ja nauttii myös leipomisesta enemmän kuin minä. Nytkin minä olen viikon töissä ja hän on sairaslomalla selkänsä vuoksi ja silti varmasti järjestelee sitä kaameassa kunnossa olevaa kotia. Lähti vähän tuo huoneiden järjestely lapasesta viikonloppuna!
  Mukavaa joulunalusviikkoa!

  ReplyDelete